WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 16 september gespeelde wedstrijden.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 9 september gespeelde wedstrijden.

Er is inmiddels geloot voor de Eerste Ronde van het bekertoernooi. De 16 wedstrijden worden verdeeld over 2 speelavonden. Dit zal zijn op woensdag 21 september en woensdag 12 oktober. Klik HIER voor het complete bekerprogramma.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 26 augustus gespeelde wedstrijden.

Beste zaalvoetballers,

Na een lange zomerstop staat de competitie weer voor de deur. Aanstaande vrijdag (26 augustus) starten we om 19:05 met de Hoofdklasse wedstrijd tussen De Geef Diervoeders en het gepromoveerde Drukkerij Woudenberg. Voor de rest van het programma klikt u HIER.

Het bestuur van de Zaalvoetbalstichting wenst iedereen een sportief seizoen!

WOUDENBERG - De slotavond van de Woudenbergse Zaalvoetbalcompetitie staat traditiegetrouw  in het teken van de bekerfinale. Daaraan voorafgaand de twee halve finales en mogelijk nog één of meerdere beslissingswedstrijden. Voor deze slotavond stond ook de beslissingswedstrijd Drukkerij Woudenberg tegen Garage de jonge Van Dijk op het programma, voor de 2e promotieplaats naar de hoofdklasse. In de competitie hadden beide ploegen ieder een keer van elkaar gewonnen.  In de 1e wedstrijd was er winst voor Garage de jonge Van Dijk met 6-4. In de 2e helft van de competitie wisten  de drukkers bijna al hun wedstrijden te winnen, waaronder ook  die tegen Garage de jonge Van Dijk en wel met 4-1. De “veteranen” van Garage de jonge Van Dijk hadden al ruim voor het einde van de competitie laten doorschemeren niet veel te voelen voor een avontuur in de hoofdklasse, dat mogelijk wel eens in een nachtmerrie zou kunnen eindigen. Heel moedig en verstandig besloot men om niet te willen promoveren en die eer aan Drukkerij Woudenberg te laten. Reglementair  wint Drukkerij Woudenberg dan ook met 5-0 en promoveert, naast kampioen Bouwbedrijf Morren B.V., naar de hoofdklasse. Daardoor was de eerste wedstrijd van de slotavond voor de teams van:

Subcategorieën