WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 06 mei gespeelde wedstrijden. 

WOUDENBERG - Vrijdagvond 29 april zijn zowel de kampioen van de hoofdklasse als de kampioen van de eerste klasse bekend geworden. Heart for Garden in de hoofdklasse door gelijk te spelen tegen Moestas en Bouwbedrijf Morren in de eerste klasse door te winnen van Stam & De Lange Natuursteen. Beide teams leken al vroeg in de competitie af te stevenen op het kampioenschap, maar kregen een terugval in de tweede helft van de competitie, waardoor de beslissing toch nog wat langer werd uitgesteld. Nu is het echter zover en zij waren de trotse kampioenen van het zaalvoetbal in De Camp. Beide teams vierden hun kampioenschap na afloop in Sportcafé de Camp, vooruitlopend op de huldiging op de finaleavond. Het bestuur feliciteert beide teams van harte met dit kampioenschap!  

Cor de Snoo, ons zeer gewaardeerd bestuurslid, is vandaag door Minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Naast het bestuurswerk voor onze stichting is Cor onderscheiden vanwege zijn bijzondere verdiensten als Luitenant-kolonel bij de Koninklijke Landmacht. Daarnaast is hij ook actief als coach van een voetbalteam, als bestuurslid van Stichting Jeugdwerk Woudenberg, als commissielid Slowakije bij de hervormde gemeente, als voorzitter van Autohobbyclub Soesterberg en als vrijwilliger en lid van de oudercommissie bij Stichting Bijtelshof. 

Cor, namens alle leden, de vrijwilligers en het bestuur van harte gefeliciteerd!

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 22 april gespeelde wedstrijden. 

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 15 april gespeelde wedstrijden. 

Afgelopen vrijdag (8-4-2016) was de tas van Futsal Allstars aan het einde van de avond niet meer te vinden in het tassenrek. Waarschijnlijk is deze per ongeluk meegenomen door een ander team. Heb je dus een tas met de verkeerde shirts in je bezit neem dan snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even met de sporthal 033 - 2864748.

Futsal Allstars moet komende vrijdag weer spelen dus enige haast is geboden!

Subcategorieën