Op initiatief van de ZVV Ede wordt na jaren van afwezigheid de Vallei Cup nieuw leven ingeblazen. Onder de naam Vallei Futsal Cup zullen op vrijdag 17 juni de kampioenen van Amerongen, Barneveld, Ede, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg een toernooi spelen in Sporthal de Reehorst in Ede om te bepalen wie zich de beste van de Vallei mag noemen. 

Namens onze competitie zal de nummer 2 van de Hoofdklasse "Bar de Camp" de eer verdedigen omdat kampioen "Heart for Gardens" kon te weinig man op de been brengen. Wij waarderen het initiatief van Renswoude zeer en hopen op een geslaagde avond met veel publiek.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina.

Vrijdag 03 juni wordt het seizoen 2015-2016 zoals vanouds afgesloten met een feestelijke slotavond. Op deze avond staan de Halve Finales en de Finale van de Mark Kok Bokaal op het programma. Ook moet er 1 beslissingsduel worden gespeeld in de Eerste Klasse. 

Voor de halve finales van het bekertoenooi hebben zich drie Hoofdklassers (Heart for Gardens, DEG Financiële Dienstverlening en Accon AVM Adviseurs & Accountants) en één Eerste Klasser (Keukengalerie/AV Verzekeringen)  geplaatst.

In de Eerste Klasse moest nog worden bepaald wie er naast kampioen Bouwbedrijf Morren B.V. promoveert naar de Hoofdklasse. Drukkerij Woudenberg en Garage de jonge Van Dijk zouden om deze eer strijden maar Garage de jonge Van Dijk heeft bedankt voor de eer. Drukkerij Woudenberg zal dus volgend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse Wie er degradeert naar de Tweede Klasse is ook nog niet bekend. Sport- en Dierenshop Woudenberg en Technica gaan strijden voor lijfsbehoud. 

We trappen af om 19:30. We starten met de Halve Finales in het bekertoernooi. Vervolgens gaat bepaald worden wie er behouden blijft voor de Eerste Klasse. Omstreeks 21:20 zal de finale worden gespeeld om te bepalen welk team de Beker mag overnemen van Bar de Camp (die reeds zijn uitgeschakeld) en wiens naam wordt bijgeschreven in de lijst der kampioenen.

De avond wordt feestelijk beëindigd met de huldiging van alle kampioenen en de kersverse winnaar van de "Mark Kok" Bokaal. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 3 juni 2016:

  P/D Drukkerij Woudenberg   Garage de jonge Van Dijk Promotie Hoofdklasse    
19:30 Bkr Heart for Gardens - DEG Financiële Dienstverlening Halve Finale Beker
20:05 Bkr Keukengalerie/AV Verzekeringen - Accon AVM Adviseurs & Accountants Halve Finale Beker
20:40 P/D Sport- en Dierenshop Woudenberg - Technica Behoud Eerste Klasse    
21:20 Bkr   -   Finale Beker

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 27 mei gespeelde wedstrijden. 

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 13 mei gespeelde wedstrijden. 

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 06 mei gespeelde wedstrijden. 

WOUDENBERG - Vrijdagvond 29 april zijn zowel de kampioen van de hoofdklasse als de kampioen van de eerste klasse bekend geworden. Heart for Garden in de hoofdklasse door gelijk te spelen tegen Moestas en Bouwbedrijf Morren in de eerste klasse door te winnen van Stam & De Lange Natuursteen. Beide teams leken al vroeg in de competitie af te stevenen op het kampioenschap, maar kregen een terugval in de tweede helft van de competitie, waardoor de beslissing toch nog wat langer werd uitgesteld. Nu is het echter zover en zij waren de trotse kampioenen van het zaalvoetbal in De Camp. Beide teams vierden hun kampioenschap na afloop in Sportcafé de Camp, vooruitlopend op de huldiging op de finaleavond. Het bestuur feliciteert beide teams van harte met dit kampioenschap!  

Subcategorieën