WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 10 september 2021 gespeelde wedstrijden.

Er is inmiddels geloot voor de Eerste Ronde van het bekertoernooi. De 16 wedstrijden worden verdeeld over 2 speelavonden. Dit zal zijn op woensdag 29 september en vrijdag 15 oktober. Klik HIER voor het complete bekerprogramma.

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar enkele nieuwe zaalwachten. De taken van de zaalwacht zijn onder andere: bijhouden scorebord, bijhouden van de administratie zoals inschrijving, doelpuntenmakers, gele en rode kaarten.

Als zaalwacht wordt je ingedeeld voor de eerste of de laatste 3 wedstrijden. Je bent er dus zo’n 2 uurtjes aan kwijt. Hoe vaak je wordt ingedeeld ligt aan het aantal zaalwachten die we tot onze beschikking hebben. Dankzij de zaalwachten kunnen wij als organisatie onze teams een goed georganiseerde avond aanbieden. Tevens ontvang je per 3 wedstrijden €10,-. Je krijgt een kerstattentie en wordt uitgenodigd voor de vrijwilligersavond. 

We hopen dat zich voldoende nieuwe zaalwachten aanmelden anders zijn we als organisatie genoodzaakt om alle teams verplicht te stellen om een zaalwacht af te vaardigen.

Beste zaalvoetballers,

Na een hele lange ongeplande stop staat de competitie weer voor de deur. Vrijdag 3 september starten we om 19:05 met de Hoofdklasse. Voor de rest van het programma klikt u HIER

Vorige week zijn de inschrijvingsmails verzonden. Van vele teams heb ik al een antwoord mogen ontvangen, maar nog niet van allemaal. Zouden deze teams dit alsnog willen doen! Mocht je de mail niet ontvangen hebben neem dan even contact met ons op.

Tevens laat "De Camp" ons weten dat de 1,5m regel op de tribune nog steeds van kracht is (niet in het veld) en dat het sportcafé om 0.00 sluit.

Wij wensen alle teams een prettig seizoen!

De competitie en het bekertoernooi voor het seizoen 2020-2021 zijn definitief afgesloten. Zolang er niet in teamverband gesport kan worden kunnen we ook nog geen mededelingen doen over het komend seizoen. Zodra er meer duidelijk is zullen we dit hier uiteraard melden.

Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben zijn de maatregelen aangescherpt en zijn teamsporten voorlopig niet toegestaan. We zijn hierdoor helaas genoodzaakt om de competitie per direct stop te zetten. Dit betekent uiteraard ook dat de geplande bekerronde van woensdag 14 oktober niet doorgaat. We kijken de situatie eerst even aan voor we verdere mededelingen doen over het verloop van de competitie. Houd daarvoor de site in de gaten.

Subcategorieën