WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 4 september 2015 gespeelde wedstrijden.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u 2 verslagen van de op vrijdag 28 augustus 2015 gespeelde wedstrijden.

Met ingang van dit seizoen wordt de procedure voor het inschrijven van nieuwe spelers gewijzigd. Wanneer je een nieuwe speler op de lijst wilt zetten dan kan dit op de speelavond zelf. De speler en de aanvoerder kunnen zich melden bij de zaalwacht van dienst. De speler dient alleen een pasfoto mee te nemen. Ter plekke wordt de spelerskaart dan ingevuld en de speler is dan direct speelgerechtigd. Onze ledenadministrateur zal dan in de loop van de week de speler in het ledenbestand aanmelden.

Let op! Er mogen nog steeds maximaal 15 spelers op de lijst staan en tijdens het seizoen mogen spelers niet worden uitgeschreven. Wil je dus nog spelers afmelden doe, dit dan voor vrijdag 28 augustus indien je dit nog niet gedaan hebt.

Op veler verzoek gaan we vanaf dit seizoen bijhouden wie de makers van de doelpunten zijn. Aangezien er gemiddeld zo rond de 1400 goals per seizoen worden gemaakt is dit nog een behoorlijke klus waarbij we ook de hulp van de teams nodig hebben. De zaalwacht zal in eerste instantie alle doelpunten op het wedstrijdformulier noteren. De aanvoerders van de teams wordt verzocht om na afloop van de wedstrijd even bij de zaalwacht langs te gaan om te kijken of de gegevens kloppen. Op deze wijze hopen we de lijst zo accuraat mogelijk te houden.  

Beste zaalvoetballiefhebbers,

De site ziet er helaas een beetje vreemd uit. De site voldeed niet meer aan de laatste security eisen van de webhost en was daardoor een tijdje offline. 

Ik zal mijn best doen om de site zo spoedig mogelijk weer de 'look-and-feel' te geven die jullie gewend zijn maar de prioriteit ligt nu even bij de informatievoorziening voor het komende seizoen.

We beginnen dit seizoen op 28 augustus. Het volledige programma is inmiddels op die site geplaatst.

Houd de site in de gaten voor verdere mededelingen over seizoen 2015-2016!

 

Het bestuur wenst iedereen een plezierig en sportief seizoen!

 

Subcategorieën