WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 16 september gespeelde wedstrijden.

Rijschool Loef - Makelaardij Woudenberg & Szamen 2-4 
De eerste wedstrijd van de avond is direct een topper in de eerste klasse. Beide ploegen hebben het zoete van de overwinning nog niet gesmaakt en daar kan en moet vanavond verandering in komen. De openingsfase is voor Makelaardij en levert verschillende prima kansen op. Doelman Nannenberg van Loef keept echter een prima partij en houdt zijn ploeg op de been. Daarna volgt een sterke fase van Loef, maar opnieuw volgen geen doelpunten. Aan de andere kant is het dan ineens wel raak. Na wat gerommel rolt de bal tergend langzaam het doel in en betekent de niet onverdiende 0-1 voor Makelaardij. Na rust komt Loef langszij door een prachtige aanval die door Nathan Veenendaal in het dak van het doel wordt geschoten, 1-1. De teams houden elkaar daarna redelijk in evenwicht, maar Makelaardij blijkt efficiënter in de afwerking. Loef laat verschillende mogelijkheden op meer doelpunten liggen, terwijl Makelaardij de kansen wél weet te benutten. Lennard de Korte en Jonathan van grol bouwen de score uit naar 1-3. Als kort voor tijd Maurice Frens dan ook nog de 1-4 binnen ramt is het over en uit en wint Makelaardij Woudenberg deze leuke en spannende wedstrijd een beetje geflatteerd met 1-4.  

Sport- en Dierenshop Woudenberg - Moestas 0-6 
Moestas is de competitie begonnen met een overwinning en dat smaakt naar meer. Sport- en Dierenshop komt met een gelegenheidsdoelman voor de dag en die heeft een drukke avond. Moestas is gretig en ook veel beter dan Sport- en Dierenshop. Via doelpunten van Van den Mark en Van den Berg loopt de score al snel op. Eigen doelpunten van Sport- en Dierenshop helpen Moestas helemaal aan de overwinning. Uiteindelijk wordt de eindstand 0-6 en heeft Moestas een makkelijke avond.   

Methorst Milieu - Van Egdom Metaalbewerking 4-1 
Promovendus Methorst treedt aan tegen Van Egdom en blijkt zich prima met de tegenstander te kunnen meten. Allard van de Berg (2x), Martin van Dieten en Joost Grootendorst weten het net voor Methorst te vinden. De eer wordt voor Van Egdom gered door Herman van de Bosch. Eindstand 4-1. 

Van Campen Schilderwerken  - Stam & De Lange Natuursteen 4-1
De eerste drie minuten domineert Stam & De Lange Natuursteen, waardoor enkele mogelijkheden ontstaan. Van Campen Schilderwerken (VCS) probeert het vooralsnog van afstand, omdat het niet door de verdediging heen komt. Michael Bos krijgt de beste kans, maar de topscorer van vorig jaar mist een één op één situatie. In de tiende minuut rondt Joost van 't Veld beheerst af in de verre hoek, na een soepele aanval van Stam & de Lange. Pas in de tweede helft komt het antwoord van VCS. Niels Snijders haalt hard uit vanaf rechts, waarmee hij de keeper in de verre hoek verrast, 1-1. Een kansenregen volgt, de keeper van Stam houdt veel tegen en de paal helpt hem een handje. Marco ten Hoven is uiteindelijk de maker van een welverdiende voorsprong: 2-1. Een simpel uitgespeelde aanval leidt al snel tot een intikker van Michael Bos. Na een goede actie langs de zijlijn van Marcel Steenman, ligt het achterin open bij Stam & de Lange. Michael Bos wordt goed bediend, waardoor het afronden voor hem eenvoudig is. Er volgen twee goede kansen voor Stam & De Lange, maar het zit ze niet mee. De keeper staat op zijn post, waardoor het bij 4-1 blijft. 

 Pon Sportief - VV Boyz 2-14
Vanaf het begin is het wedstrijdbeeld al snel duidelijk. VV Boyz jaagt zijn tegenstander af, waardoor Pon lastig aan voetballen toekomt. Het is dan ook al snel 0-2, doelpuntenmakers zijn Lennard Boer en Evert Veenvliet. Toch weet Pon zich terug te knokken met een knap doelpunt van Bas van der Kolk. Na tweemaal de paal geraakt te hebben, verdwijnt de bal toch in het net. Al vrij rap herpakt VV Boyz zich onder leiding van een uitblinkende Evert Veenvliet die twee identieke goals van afstand scoort. Danny van de Kraats doet wat terug voor Pon. Hij maakt simpel de 4-2 na een kluts voor de goal van de VV Boyz-keeper. Voor rust staat het alweer 2-6, waardoor de spanning helaas een beetje is verdwenen. Jurrian Veenvliet rond vanaf de zijkant goed af, waarna Evert zijn hattrick complementeert. Een penalty veroorzaakt door een bewuste handsbal in het strafschopgebied leidt tot een treffer van Samir Terlouw. Een mooie aanval wordt simpel afgerond door Evert Veenvliet. Kees Moerdijk schiet laag onder de keeper door en maakt de 2-11. Lennard Boer en Evert zorgen uiteindelijk voor de eindscore van 2-14. 

Futsal Allstars - Ad Exitum 2-3 
Beide teams vinden het leuk om op de vrijdagavond zonder enige druk te voetballen, wat zorgt voor een sportief sfeertje. Mark van Leersum maakt de bal af na een korte scrimmage voor de goal van Ad Exitum: 1-0. Na een rare situatie, waarbij spelers van Futsal Allstars denken dat de scheidsrechter gefloten had, schiet Jaap de Groot behendig de gelijkmaker binnen. Remco de Haan haalt vanaf een meter of zestien hard uit en treft zowaar doel; 2-1. Maurits Vermaat laat direct erna met een soortgelijk afstandsschot zien dat hij het ook kan, want hij scoort! Na de rust maakt Jaap de Groot zijn tweede van de avond. Na een goed uitgespeelde aanval is het de afronding prima, 2-3. De man of the match komt hierna niet meer tot scoren. Hij weet twee opgelegde kansen niet te verzilveren. Futsal Allstars creëert nog goede mogelijkheden voor de gelijkmaker, maar Janco Leeuwdrent laat weer zien dat hij een uitstekende lijnkeeper is.