WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 23 september gespeelde wedstrijden.

Drukkerij Woudenberg - Autobedrijf Frietema  3-2
De teams beginnen aanvallend en aan beide kanten zijn er kleine kansen. Na negen minuten spelen komt Frietema op 1-0 voorsprong, als een schot van Wouter Imminkhuizen buiten bereik van de keeper binnen rolt. Vlak voor rust houdt de keeper van Drukkerij Woudenberg zijn team dan nog in de race als hij knap met zijn voet redt. In de eerste helft is Jos van Leeuwen de gevaarlijkste man bij de Drukkerij, maar weet hij niet te scoren. Na rust doet hij dat wel, 1-1, en even later kan zijn tweede volgen, maar faalt hij alleen voor de keeper.  Drukkerij Woudenberg is in deze fase duidelijk sterker en Frietema is de regie kwijt. Wouter Imminkhuizen, onbetwiste leider bij Frietema, neemt ook nu weer zijn team bij de hand en na een mooie draaibeweging knalt hij de 2-1 voor zijn team via de paal binnen. Een minuut later is het echter Tim Prins, die voor de Drukkerij ook via de paal scoort en is de stand weer gelijk, 2-2. Beide ploegen krijgen nog kansen op de winnende treffer, maar de Drukkerij trekt aan het langste eind. Vlak voor tijd scoort Jos van Leeuwen zijn tweede van de avond en daarmee wint Drukkerij Woudenberg deze wedstrijd van Frietema met 3-2.

Bouwbedrijf morren B.V.  - De Greef Diervoeders  0-2
In een fel begin ziet Morren een inzet door de paal gekeerd worden. In een hoog tempo met veel inzet denkt Morren dan opnieuw te kunnen scoren, maar de bal wordt door de keeper van De Greef met het hoofd ook nu uit het doel gehouden. Aan de andere kant  houdt de keeper van Morren zijn team op de been door een schot van dichtbij te stoppen. Dan komt De Greef toch op voorsprong, als de keeper van Morren de bal wegstompt, zó voor de voeten van Niels van Bezooijen, die simpel kan binnentikken. Op slag van rust volgt nog een mooi schot van De Greef, maar de keeper van Morren tikt de bal knap over. Na rust begint Morren erg sterk en krijgt een paar goede kansen, maar zij weten ze niet te verzilveren. Ook De Greef sticht met de schoten uit de tweede lijn veel gevaar, maar de keeper Henri van der Wind van Morren is in vorm en pareert vrijwel alles. Met nog zes minuten op de klok is het dan uiteindelijk opnieuw Niels van Bezooijen die scoort en daarmee de Greef op een comfortabeler 2-0 voorsprong brengt. Morren blijft strijden tot het einde, maar het zit er vanavond niet in en De Greef wint met 2-0.

Amerboys - Garage de jonge Van Dijk 3-6 
Amerboys begint furieus aan de wedstrijd en zet de Garage meteen onder druk. De eerst grote kans is echter voor Garage de jonge Van Dijk, maar van dichtbij kan de keer redden. Amerboys blijft aanvallen en het is dan Jordi Keijlard die de bal door de benen van de keeper schiet, 1-0. Hoewel Amerboys wat gevaarlijker is, gaat de wedstrijd redelijk gelijk op. Amerboys valt aan en de Garage loert op de counter. In deze aantrekkelijke wedstrijd komt Amerboys dan vlak voor rust op 2-0, als Guitan Peters een mooi uitgespeelde aanval binnenschiet. Na rust is het opnieuw Amerboys dat aanvalt en na een mooie individuele actie van Guitan Peters blijft hij rustig voor de keeper en stift de bal in het doel, 3-0. Even later komt een schot op de lat voor de voeten van Jordi Keijlard en ook hij maakt zijn tweede van de avond, waarmee Amerboys op een riante 4-0 voorsprong komt. Na een gele kaart kan de  jonge Van Dijk dan wat terug doen en Rob Gijsbertsen schiet een vrije trap binnen, 4-1. De wedstrijd wordt wat grimmiger en als Jan Pater de 4-2 scoort is ook de spanning weer enigszins terug in de wedstrijd. Amerboys scoort dan via Guitan Peters nog de 5-2 uit een vrije trap en dan is het gebeurd. Beide teams scoren nog éénmaal, waardoor Amerboys wint met 6-3.