Programma

Het programma voor het komend seizoen is geplaatst. We starten op 25 augustus 2017 en na 42 speelavonden zullen we op 8 juni 2018 eindigen met de Finaleavond.

Promotie/Degratieregeling

Vanaf het seizoen 2017-2018 gaan we een verandering doorvoeren in de regels voor promotie en degradatie. Voor de kampioenen en de nummers 8 verandert er niets. De kampioen promoveert en de nummer 8 degradeert. Voor de nummers 2 en 7 gaan promotie/degradatie wedstrijden bepalen in welke klasse deze teams het volgend seizoen uitkomen. Op de Finaleavond zullen de volgende wedstrijden worden gespeeld:

1. Nr. 7 Hoofdklasse - Nr. 2 Eerste klasse
2. Nr. 7 Eerste klasse - Nr. 2 Tweede klasse
3. Nr. 7 Tweede klasse - Nr. 2 Derde klasse

Tevens gelden vanaf het seizoen 2017 - 2018 andere regels voor de eindstand op de ranglijst. Wanneer in een klasse twee of meer teams met een gelijk aantal punten eindigen, is het doelsaldo doorslaggevend. Is ook het doelsaldo gelijk, dan is het onderling resultaat van belang. In geval ook dit resultaat gelijk is, bepaalt het aantal gescoorde doelpunten de eindstand op de ranglijst. Deze wijzigingen zullen voor de start van het seizoen worden verwerkt in het reglement op de site.

Teams

VMV/Teus wordt Drieklomp Makelaars

Herry's Bar wordt Greencrowd

De Smit Belastingadvies wordt Bakkerij van den Pol

VV Boyz wordt Uwwetloket

Sport- en Dierenshop Woudenberg: het team dat vorig seizoen uitkwam in de Eerste Klasse is gestopt. Het team wat nu onder deze naam uitkomt in de Derde Klasse is een volledig nieuw team.