WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 8 september 2017 gespeelde wedstrijden.

Deze avond kwam het nieuwe Sport- en Dierenshop Woudenberg voor het eerst in actie.
Boven v.l.n.r.: Coen Veenendaal, Jesse Cozijnsen, Charley Eweg & Loek Radstaake.
Onder v.l.n.r.: Tom van Eijk, Luuk de Kruijf, Alec Stalman & Stefan van Dieten.

 

Van Egdom Metaalbewerking - Garage de jonge Van Dijk 8 - 0

In de tweede klasse voor beide teams de eerste competitiewedstrijd. Van Egdom (VE) begint stormachtig aan het nieuwe seizoen. Vanaf de aftrap schiet Piet van der Bas VE op voorsprong. Dit blijkt een opmaat te zijn voor de rest van de wedstrijd. Garage krijgt een paar kleine kansjes, maar de doelpunten worden vanavond gemaakt door VE. Blankenstijn met de 2-0. Garage doet er dan een schepje bovenop, om niet al vroegtijdig de wedstrijd in hun nadeel beslist te zien worden. Toch gebeurt dit wel. Lykel Sok met de 3-0, wat ook de ruststand wordt. Na rust gaan bij VE alle remmen los. Noemenswaardig is nog het doelpunt van Harco Sok, zijn eerste in drie seizoenen! Van harte! Wel draagt hij hiermee bij aan de ruime 8-0 overwinning. Van Egdom verbaasde vanavond vriend en vijand, proficiat mannen!

 

Bakkerij van den Pol - Kok Houtagenturen 6 - 2           

Twee teams die direct na het fluitsignaal opzoek gaan naar een doelpunt. De ervaren mannen van Bakkerij tegen de jonkies van Kok, een interessant duel. Bakkerij komt via een vrije trap op 1-0. Scherpenzeel is de doelpuntenmaker. Hij schiet hard en laag binnen en breekt de wedstrijd open. Niet veel later verdubbelt Scherpenzeel de score. Dit maal hard en laag in de verre hoek, 2-0. Voor rust maakt Kok de aansluitingstreffer Via Moesbergen. Ruststand 2-1. Na rust brengt Van Vliet de marge alweer vrij snel op twee doelpunten, 3-1. Kok probeert voetballend door de stugge defensie van Bakkerij te komen, maar dat lukt vanavond allerminst. Aan de andere kant weten de bakkers vanavond het netje wel makkelijk te vinden. Willem van de Pol met de 4-1, 5-1 en de 6-1. Moesbergen doet voor de statistieken nog iets terug, 6-2, maar Bakkerij wint ruim en verdiend!

 

Sanidrome All Stars – Uwwetloket 0 - 5*

Helaas kon Sanidrome vanavond geen team op de een been brengen. De eerste competitiewedstrijd gaat dus reglementair met 5-0 verloren. Uwwetloket pakt zonder te spelen de eerste punten van het seizoen.

 

Sport- en Dierenshop Woudenberg - MBS-installtech 5 - 4      

Twee nieuwe teams in de Woudenbergse zaalvoetbalcompetitie, dat zien we graag! Gaandeweg de wedstrijd wordt duidelijk dat het zaalvoetbal allemaal nog een beetje wennen is. Ondanks dat voetballen de teams leuk, er zit veel voetbal in en dat maakt het een leuke wedstrijd om naar te kijken. Met inzet en passie, bestrijden de teams elkaar en dat resulteert met enige regelmaat in een doelpunt. Sport- en Dierenshop lijkt het overwicht te hebben, maar MBS blijkt een taai ploegje. En weet telkens weer te scoren en de spanning in de wedstrijd te houden. Uiteindelijk wint Sport- en Dierenshop toch de debuutwedstrijd in Woudenberg. Zoals de eindstand doet vermoeden deden beide teams weinig voor elkaar onder. Bedankt mannen voor deze leuke debuutwedstrijd!

 

Drukkerij Woudenberg - Bar de Camp 2 - 5     

In de hoofdklasse kan Bar de Camp (BdC) vanavond de vieze smaak wegspoelen van de gevoelige nederlaag vorige week tegen Accon (6-0). Lijdend voorwerp moet dat Drukkerij Woudenberg worden. Echter, Drukkerij lijkt daar allerminst zin in te hebben. Beide teams geven direct vol gas waardoor een enorm hoog tempo ontstaat. BdC weet als eerste het net te vinden via Marc van Ginkel. Hij schiet via de binnenkant van de paal raak 0-1. De wedstrijd blijft onverminderd spannend en Drukkerij komt via Olaf Prins op gelijke hoogte, 1-1. Na rust komt BdC weer op voorsprong, tijdens een man-meer situatie, 1-2 via Korfker. Matti velt vervolgens het vonnis over Drukkerij, 1-3. Het verzet van Drukkerij is dan gebroken. Van Ginkel met de 1-4. Drukkerij weet via Steward Yunan nog wel wat terug te doen, 2-4. Het slotakkoord is echter weer oor BdC. Mahonga zet de 2-5 eindstand op het scorebord. Prachtige wedstrijd!

 

Makelaardij Woudenberg & Szamen - De Greef Diervoeders 9 – 4

Makelaardij mag ook al haar tweede wedstrijd gaan spelen in de hoofdklasse. Vanavond is De Greef de tegenstander. Een team dat zonder wissels aan de wedstrijd begint. Als altijd probeert Makelaardij direct het heft in handen te nemen en voetballende de defensie van de tegenstander stuk te spelen. Het aanvallende spel levert verschillende grote kansen op, maar op wonderbaarlijke wijze gaat de bal niet in de goal. Ineens is daar aan de andere kant Bart Schennink met de 0-1. Dan ineens lijkt de ban gebroken en scoort Makelaardij twee keer, 2-1. Maar via Lamberink wordt de stand weer gelijk getrokken, 2-2. Nog voor rust komt Makelaardij via Van Grol toch weer op voorsprong 3-2. Mocht De Greef na rust nog aspiraties op een resultaat hebben, dan drukt Van Dijk die direct de kop in 4-2. Daarmee is de wedstrijd wel zo’n beetje beslist. In korte tijd tilt Makelaardij de stand naar 7-2, waarbij de ene goal nog mooier is dan de andere. Schennink knalt nog de 7-3 binnen, Van Grol met de 8-3. Schennink vervolgens mij zijn derde doelpunt, 8-4. Eindstand wordt nog 9-4 via opnieuw Van Grol. Keurige overwinning en daarmee de eerste punten voor Makelaardij.