WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 2 februari 2018 gespeelde wedstrijden.

 

Bar de Camp - Drukkerij Woudenberg 0-2          

In een wedstrijd met weinig uitgespeelde mogelijkheden is het Drukkerij dat uit een snelle counter via Tim Prins op voorsprong komt. Het doelpunt valt op een psychologisch gunstig tijdstip, net voor rust. Na rust gaat Bar de Camp op zoek naar de gelijkmaker. Drukkerij houdt de boel achterin dicht en loert op de counter. Halverwege de tweede helft schiet Alexander van de Weerthof de 0-2 binnen voor Drukkerij. De Camp zet nog wel aan, maar zonder resultaat. Br was wel zeer onfortuinlijk, raakt drie keer de paal, maar scoort niet en verliest dus met 0-2.

 

De Greef Diervoeders - Makelaardij Woudenberg & Szamen 0-6             

Vanaf het beginsignaal wordt De Greef onder druk gezet. Makelaardij zit er bovenop en het duurt niet lang voor de score wordt geopend. Willem van Dijk, breekt de ban en schiet de 0-1 binnen. Halverwege de eerste helft wordt de marge vergroot. Lennard de Korte maakt de 0-2 wat ook de ruststand wordt. Na rust is het weer Willem van Dijk die weet te scoren. De 0-3 is eigenlijk ook direct de beslissing. De Greef kan geen vuist maken en wordt van het kastje naar de muur gespeeld. Van Dijk ook met de 0-4 en zijn derde doelpunt. Het slotakkoord is voor Maurice Frens. Met twee doelpunten zet hij de 0-6 eindstand op het scorebord. Een duidelijke en verdiende overwinning voor Makelaardij.

 

Rijschool Loef - Keukengalerie/AV Verzekeringen 4-1   

Ondanks het betere spel van Keukengalerie is het Loef dat de score opent. Jorian van Beek zet Loef op een voorsprong. Nog voor rust wordt de score verdubbeld. Lindert van Beek zet de 2-0 op het scorebord. Na rust doet Keukengalerie wat terug. Roy Groot schiet de bal met een prachtige volley achter doelman Nannenberg en daarmee is de spanning terug in de wedstrijd. Echter, lang duurt de euforie niet. Met een snelle counter wordt de marge weer vergroot naar twee. Opnieuw Jorian van Beek die scoort en de stand op 3-1 brengt. Het laatste doelpunt wordt gemaakt door opnieuw Lindert van Beek. De gebroerders verzorgen vanavond dus de volledige productie van Loef en daarmee bezorgen zij hun team een 4-1 overwinning.  

 

Autobedrijf Frietema - Moestas 6-5       

Frietema tegen Moestas wordt een doelpuntenfestijn. Na 20 seconden ligt de bal al achter doelman Budding van Moestas. Jacob Zuijderduin opent de score na een prima aanval. Echter, Moestas heeft een man met een neusje voor doelpunten in de gelederen. Wie anders dan Melvin van de Haar maakt de gelijkmaker, 1-1. Moestas komt vervolgens zelfs op voorsprong via Erwin Cortus, 1-2. Dan gaat het kort voor rust ineens snel voor Frietema. Door doelpunten van Frietema, Van Dijk en Voogt wordt de 1-2 achterstand omgebogen in een 4-2 voorsprong! Na de rust eenzelfde spelbeeld. Een blessure aan de kant van Frietema ontsiert de tweede helft. Gelukkig worden er nog een paar doelpunten gemaakt, maar helaas is dat voor Moestas niet voldoende. Frietema wint met 6-5.