Vrijdag 07 juni wordt het seizoen 2018-2019 zoals vanouds afgesloten met een feestelijke slotavond. Op deze avond staan de Halve Finales en de Finale van de Mark Kok Bokaal op het programma. 

Tevens staan er 2 promotie/degradatieduels op de agenda. Deze duels zullen gespeeld worden met de 'bekerregels'. Dus 2x15 minuten en direct strafschoppen bij een gelijkspel. Wegens afzegging van Frietema zal de p/d wedstrijd voor een plek in de Hoofdklasse niet gespeeld worden. Drukkerij Woudenberg zal dus komend seizoen weer uitkomen in de Hoofdklasse.

Voor de halve finales van het bekertoernooi hebben zich vier Hoofdklassers (VOEDSELBANK, Heart for Gardens, Investra & Drukkerij Woudenberg) geplaatst.

We trappen af om 19:05. Omstreeks 22:00 zal de finale worden gespeeld om te bepalen of Investa de Beker kan behouden of dat er een nieuwe naam kan worden bijgeschreven in de lijst der kampioenen.

De avond wordt feestelijk beëindigd met de huldiging van alle kampioenen en de kersverse winnaar van de "Mark Kok" Bokaal. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 7 juni 2019:

19:05

P/D

Wiksol Smeermiddelen

-

Garage de jonge Van Dijk

Plek in Eerste Klasse

19:40

Bkr

VOEDSELBANK

-

Heart for Gardens

Halve Finale Beker

20:10

Bkr

Investra

-

Drukkerij Woudenberg

Halve Finale Beker

20:40

P/D

Bakkerij van den Pol

-

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie

Plek in Tweede Klasse  

22:00

Bkr

Winnaar 19:40

-

Winnnaar 20:10

Finale Beker