WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 8 januari 2016 gespeelde wedstrijden.

Futsal Allstars - Lomans Amersfoort B.V.  0-6 

Onderin de derde klasse spelen Futsla Allstars en Lomans Amersfoort de strijd om weg te raken van de rode lantaarn. In een rustige eerste helft heeft Lomans wel overwicht, maar kan slechts eenmaal scoren, dankzij goed keeperswerk van Ryno Visser. IN het begin van de tweede helft moet Ryno toch weer vissen, 2-0. Dankzij doelpunten van Dennis Stooter (2x), Mitch Schipper (2x) , Stephan Kroes en Harry van Beek loopt Lomans uit tot 6-0. Futsal heeft het zwaar in deze competitieronde, ze hebben tot nog geen punten in de wacht gesleept.  

Sanidrome All Stars - VV Boyz  1-9 

Ook Sanidrome en VV Boyz staan onderin de derde klasse. In een leuk begin van de wedstrijd voetballen beide vol voor de winst. Bij een gele kaart van VV Boyz weet Sanidrome de meerderheid niet te benutten, maar komt VV Boyz op voorsprong. Als even later VV Boyz opnieuw met een man minder moet spelen komen zij zelfs op 2-0. Als dan Sanidrome tegen een gele kaart aanloopt gebruikt VV Boyz de gelegenheid wel om op 3-0 te komen. Bij Sanidrome loopt het niet lekker, VV Boyz kan er lustig op los scoren en loopt uit naar een riante 9-1 voorsprong. Topscorers bij VV Boyz zijn vanavond Lennart Boer en Evert Veenvliet, beide met drie doelpunten.  

Heart for Gardens - De Greef Veevoeders  10-5  

Om de spanning in de hoofdklasse nog wat vast te houden moet De Greef winnen van koploper Heart for Gardens, en als zij op 1-0 voorsprong komen lijkt hier een kans op te ontstaan. dan laat Heart for Gardens echter zien dat ze beter zijn en al snel staat er een 5-1 voorsprong voor dit team op het scorebord. Bart Schennink maakt dan de 5-2, maar dit is niet genoeg om terug te komen in de wedstrijd. Heart for Gardens loopt verder uit en mede dankzij vijf doelpunten van Tom de Greef wordt het uiteindelijk 10-5 voor Heart for Gardens. Een terechte uitslag van deze attractieve en sportieve wedstrijd! 

Accon AVM Adviseurs & Accountants - Autobedrijf Frietema  2-3 

In de eerste maakt Martjan Blokland de 1-0 voor Accon en het lijkt een mooie avond te worden voor zijn team. Frietema is echter niet aangeslagen en er ontstaat een evenwicht in het veld. Ondanks diverse mooie kansen wordt er echter niet gescoord tot een minuut voor rust, als opnieuw Martjan Blokland fraai de 2-0 scoort en daarmee een morele dreun uitdeelt zo kort voor rust. De spanning is na rust echter weer meteen terug in de wedstrijd als Niels van der Schee de 2-1 scoort. Enkele minuten later kan Wouter Imminkhuizen met zijn beruchte trap ook scoren en opeens is de wedstrijd weer helemaal open. Frietema is nu op dreef en een minuut later kan Niels van der Schee dan ook 3-2 maken, waardoor Accon nu zelfs tegen een achterstand aankijkt. Accon blijft verwoed aanvallen, maar Frietema geeft niets meer weg en wint deze spannende wedstrijd met een kleine voorsprong op basis van een betere tweede helft. Nieuwkomer Frietema draait goed mee in de hoofdklasse, een prestatie die niet veel teams hen in de afgelopen jaren hebben kunnen laten zien. 

Bouwbedrijf Morren B.V. - Safedrive Rijopleidingen  6-3 

Morren is nog ongeslagen koploper en wil dat uiteraard ook na deze wedstrijd blijven. Safedrive heeft echter andere plannen en in de eerste minuut is het Jan-Willem de Keijzer die zijn team op 1-0 brengt. De strijd gaat gelijk op,na enkele minuten kan Cor Broekhuizen de 1-1 scoren. Het is weer Safedrive dat vijf minuten voor rust op voorsprong komt, als Martijn de Korte de 2-1 maakt. Ook nu is het echter weer Cor Broekhuizen, die nog voor rust de stand weer gelijktrekt. Na rust moeten de teams weer opnieuw beginnen, en inderdaad kan Safedrive van de voet van Nathan Veenendaal op 3-2 voorsprong komen en is een verrassing weer mogelijk. In de laatste minuten van de wedstrijd loopt het echter helemaal verkeerd voor Safedrive en Morren walst over  hen heen door kort achter elkaar vier keer te scoren en daarmee uit te lopen tot een mooie 6-3 overwinning. De doelpunten zijn van Hans Ariesen, tweemaal Gerben Staal en ook de derde van Cor Broekhuizen. Niet goed voor de spanning in de eerste klasse voor wat betreft het kampioenschap, maar wel een mooie prestatie van Morren, dat zijn vechtlust opnieuw beloond ziet worden.  

Garage de jonge Van Dijk - Technica  2-3 

Waar het kampioenschap in de eerste klasse al een feit lijkt, is dit zeker niet te zeggen van de tweede (promotie)plaats. De middenmoot van zes team staan op maximaal vier punten afstand van elkaar en daar is nog alles mogelijk. Technica, dat twee wedstrijden geleden nog onderaan stond, heeft deze wedstrijden beide gewonnen en doet weer volop mee voor deze tweede plaats. Garage de jonge Van Dijk staat hier zelfs nog een punt boven en inzet van deze wedstrijd is voor hen dan ook de tweede plaats. De strijd gaat gelijk op en aan beide kanten worden er mooie kansen gecreëerd.  Erwin Koudijs opent de score voor Technica, maar aan de andere kant wordt een ingestudeerde vrije trap tot een onhoudbaar doelpunt verwerkt door Michael Baardman. Erwin Koudijs kan ook de 2-1 scoren, maar in de tweede helft is het Demi Noslin die Van Dijk met een fraai doelpunt opnieuw gelijk brengt. In een spannend slot kan Technica dan met een fraaie combinatie de winnende treffer binnenschieten, op naam van nestor Peter Budel. Technica stoomt door en bereikt met dit resultaat een gedeelde tweede plaats in de eerste klasse.