WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 25 september 2020 gespeelde wedstrijden.

Investra   -   Molenbeek Makelaars en Szamen (MMS)    1  -  6

Wil MMS in het begin van het nieuwe seizoen al niet te ver achterop raken dan mag het vanavond niet verliezen van Investra. Al direct na het eerste fluitsignaal laat een tot op het bot gemotiveerd MMS zien er geen twijfel over te willen laten bestaan wie vanavond de sterkste is. Het zet Investra direct onder druk. Veel beweging en snel in de omschakeling. Doe er nog een portie techniek bij en het enigszins gehavende Investra kan haar borst nat maken. De 0-1 is een cadeautje van Investra. Eenvoudig balverlies op de achterlijn resulteert in een voorzetje naar de vrij voor het doel staande Van Grol, die simpel kan binnenschuiven. Investra kruipt wat uit haar schulp en ziet Remko Polinder hard en laag uithalen 1-1. Jacco Kemp, vanavond een ware plaag voor Investra, met een prachtig schot 1-2. Investra kan daarna MMS nog wel redelijk afstoppen, maar krijgt zelf nauwelijks kansen. Alleen Herman Balfoort met de gelijkmaker op zijn schoen, maar hij mist voor open doel. Ruststand 1-2. Na rust is het voor Investra alleen nog maar tegenhouden en het mag doelman Peter Siereveld dankbaar zijn dat hij met prima reddingen veel doelpunten weet te voorkomen. Aan de andere kant ook knap keeperswerk van de MMS doelman die kanonskogels van Polinder uit zijn doel weet te houden. Jacco Kemp hard en zuiver met de 1-3. Lennard de Korte verrast Siereveld in de korte hoek 1-4. Legendarisch doelpunt van Diederick Boersma die tot verbazing van iedereen de bal weergaloos in de kruising schiet 1-5. Investra mag dan twee minuten met een man meer spelen en dan blijkt duidelijk dat enkele spelers wedstrijdritme missen en de ploeg, in de samenstelling van vanavond, niet goed op elkaar is ingespeeld. Met een man meer lukt het niet om de stand een wat dragelijker aanzien te geven. Dan een snelle tiktak combinatie door de verdediging van Investra en deze prachtige combinatie wordt keurig afgerond door Jonathan van Grol 1-6. Dat wordt ook de eindstand van deze toch wel wat eenzijdige wedstrijd.

 

Bouwbedrijf Morren B.V.    -   WSI Models  1  - 4

Twee dagen eerder stootte WSI Models Morren uit het bekertoernooi door met 0-3 te winnen. Vanavond dus een mooie gelegenheid voor Morren om revanche te nemen. Morren, in een mooie nieuwe outfit, verscheen echter niet in haar sterkste c.q. vertrouwde opstelling en dat was aan de wedstrijd dan ook wel te zien. Morren heeft kennelijk goed gekeken naar de wedstrijd van Investra tegen MMS, want ook hier vroeg in de wedstrijd stelt het, na slecht uitverdedigen, Rick Hazeleger in de gelegenheid om alleen voor de doelman de 0-1 te scoren. Joost Hazeleger verdubbelt de score door de bal keurig in de winkelhaak te schieten 0-2. Gelet op het wedstrijd beeld wordt het vanavond voor Morren een mission impossible. Een handsbal op doellijn levert WSI een strafschop op die onberispelijk wordt binnengeschoten door Peter Kalle. Hij bepaalt daarmee de ruststand op 0-3. Na de rust hetzelfde spelbeeld. WSI dicteert het spel en ziet Morren af en toe met een counter wat gevaarlijk worden. Als Morren een vrij trap mag nemen weet men Gerben Staal te bereiken en die geeft de score een iets dragelijker aanzien 1-3. Het laatste woord is voor Joost Hazeleger. Hij zet de eindstand van 1-4 op het scorebord.

 

WHAT2WEAR bij Gea   -   Moestas    3  -  5

In de eerste klasse schotelden beide ploegen het (thans nog) aanwezige publiek een leuke een ook spannende wedstrijd voor. In de gelijkopgaande wedstrijd is het Melvin van de Haar die wedstrijd openbreekt en Moestas op 0-1 zet. Jesse Cozijnsen zet met twee doelpunten W2W kort daarna op een 2-1 voorsprong. Dan is het de beurt aan Rogier Voogt die de 2-2 binnen puntert.  Danny van Piggelen zet W2W met een vrij simpel rollertje weer op voorsprong 3-2. Stefan van Veenendaal zorgt vervolgens voor de 3-3 ruststand. Direct na de rust is het weer de beurt aan Melvin van de Haar en Moestas komt voor de tweede keer op voorsprong 3-4. W2W zet nu een tandje bij maar loopt zich vast op zowel de Moestas verdediging als op doelman Breunie Budding. Gerco van Dijk dicht bij de 3-5 maar de lat weet dat te voorkomen. Moestas in de laatste fase van de wedstrijd onder zeer grote druk. Toch weet de ploeg een counter te plaatsen en met succes. Roy Groot met de 3-5 eindstand. Moestas is door deze overwinning mede koploper in de eerste klasse.

 

Autobedrijf Frietema   -   Garage de jonge Van Dijk    1  -  9

Verloor Frietema in haar eerste wedstrijd op zeer ongelukkige wijze van 3-2 van Kok Houtagenturen vanavond was daarvan duidelijk geen sprake. Een zeer eenzijdige wedstrijd waarin Van Dijk van begin tot het einde de wedstrijd bepaalde. Milan Gijsbertsen opent de score  voor Van Dijk 0-1. Uit een vrije trap is het Demi Noslin die heel subtiel 0-2 weet te score. Frietema, spelend in een te laag tempo, heeft weinig in te brengen tegen het tiktak spelletje van Van Dijk. Michael Baardman met de 0-3. De ruststand wordt bepaald door Milan Gijsbertsen 0-4. Na de rust mag Frietema het twee minuten met een man meer proberen en met succes. Bernard Pul 1-4. Mocht Frietema er nog in geloven, Milan Gijsbertsen met zijn hattrick en de 1-5 voor Van Dijk maakt daar snel een einde aan. Demi Noslin met een puntertje en de definitieve beslissing 1-6. Milan Gijsbertsen ziet zijn bal op doel via Wouter Imminkhuizen van Frietema het doel ingaan 1-7. Dan mag Van Dijk twee minuten met een man meer spelen en ook Van Dijk doet dat succesvol. Terence Vliet met de 1-8 en even later simpel met de 1-9. De klok redt Frietema van een nederlaag met dubbele cijfers. Een totale offday van Frietema tegen een Van Dijk dat vanavond bijna alles zag gelukken.

 

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie (VdL)  -   Uwwetloket   1  -  4

Een gelijkopgaande wedstrijd waarin John van Gent de score voor Uwwetloket opent. VdL zet daar aanvallend wel wat tegenover, maar het is in de eerste helft aan Uwwetloket doelman Robert Prins te danken dat de ruststand 0-1 wordt. Met enkele knappe reflexen weet hij de zekere gelijkmaker van VdL te voorkomen. Na de rust is het opnieuw John van Gent, veruit de opvallendste man in deze wedstrijd, die weet te score 0-2. Diezelfde Van Gent daarna na een prachtige solo en een slim stiftje met de fraaie 0-3. De hard werkende Tonny van Keulen doet nog wel wat terug 1-3. Uwwetloket daarna twee minuten met een man meer, maar weet daaruit geen voordeel te halen. VdL mag hopen op de aansluittreffer, maar die hoop blijkt ijdel wanneer Edwin Prins de 1-4 weet te scoren. Het is aan VdL doelman Lambert de Pater te danken dat de score niet veel hoger is uitgevallen. Met uitstekende reddingen heeft hij erger weten te voorkomen.

 

Dorcas Woudenberg   -  Find MKB     4  -  3

De laatste wedstrijd van de avond in de tweede klasse is, zoals de uitslag al doet vermoeden, een spannende wedstrijd. Find komt al snel op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Thijs Gruteke. Nathan Houtsma brengt beide ploegen weer op gelijke hoogte 1-1 in een periode dat Find wat meer aandringt. Robert Bakker mag voor Dorcas een strafschop nemen en laat zich dit kansje niet ontnemen 2-1. Dat wordt ook de ruststand. Gerald van de Linden verrast de Find doelman in de korte hoek en dan is het opeens 3-1 voor Dorcas. Find moet nu wat gaan doen en doet ook wat. Uit een vrije trap is het Nathan Houtsma die de aansluittreffer weet te scoren. Find zet daarna meer druk naar voren en dat is koren op de molen van de snelle Robert Bakker. Uit een messcherpe counter weet hij fraai de 4-2 te scoren. Find geeft niet op en zet nu alles op alles. Stef Trommelen brengt de spanning terug 4-3. In de eindfase komt Dorcas nog wel onder grote druk te staan, maar weet stand te houden. Daardoor mag Dorcas zich voorlopig mede koploper noemen.