Beste zaalvoetballiefhebbers,

Naar aanleiding van de nieuwe Coronamaatregelen die per 6-11 jl. zijn ingegaan, heeft het bestuur overlegd over de te nemen stappen. Helaas hebben we moeten besluiten om de competitie stil te leggen. Dat is geen gemakkelijk en lichtzinnig besluit is, is evident.

  • De redenen die aan dit besluit ten grondslag liggen, zijn divers. Per 6-11 zijn wij als stichting verplicht om alle bezoekers van De Camp op een geldige QR-code te controleren. Dat is voor ons als kleine stichting praktisch niet uitvoerbaar.
  • Tevens nemen we hiermee een groot (financieel) risico. Dit volgt uit de mogelijke boetes en consequenties, wanneer bezoekers zonder geldige QR-code, in De Camp worden aangetroffen. 
  • Tot slot kan er geen (representatieve) competitie worden gegarandeerd wanneer teams om corona-gerelateerde redenen wedstrijden afzeggen.

Om jullie als zaalvoetballers tóch te kunnen faciliteren, is overwogen om vrijblijvend op vrijdagavond te voetballen. Het competitie-element zou dan vervallen, maar wedstrijden zouden vriendschappelijk kunnen doorgaan. Helaas betekent dit dat de zaalvoetbal stichting de zaal moet huren, waardoor de wedstrijden automatisch onder verantwoordelijkheid van het bestuur vallen.

In samenspraak met Sportcafé De Camp wordt nu gekeken naar andere mogelijkheden om de zaal voor zaalvoetballers te openen.

 

We hopen op begrip voor deze beslissing en tevens dat verdere restricties niet of niet langer zullen (gaan) gelden.

Met sportieve groet,

Zaalvoetbal De Camp