WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 26 februari gespeelde wedstrijden.

Safedrive  - Stam & De Lange Natuursteen  5-0 
De wedstrijd start in een hoog tempo, de jeugdige spelers van Safedrive beheersen dat beter dan het team van Stam & De Lange. Safedrive is ook zeer gemotiveerd, want met een goede reeks behoort promotie nog steeds tot de mogelijkheden. Het resultaat laat niet lang op zich wachten, na twee minuten scoort Martijn de Korte de 1-0, al snel gevolgd door de 2-0, ook van zijn voet.  Stam en De Lange heeft een redelijk deel van het balbezit, maar dat resulteert meestal niet in een aanval, terwijl dat bij Safedrive vaak effectief richting het doel van de tegenstander beweegt. Halverwege de eerste helft maakt Lindert van Beek dan de 3-0 en het doek valt definitief voor Stam & De Lange als Nathan Veenendaal met een mooie volley de 4-0 binnenschiet. In de tweede helft komt Stam & De Lange wat beter in de wedstrijd, maar de schoten op doel blijven onzuiver. Halverwege de tweede helft valt nog de de 5-0 voor Safedrive voor Lindert van Beek, de ploeg mag blijven hopen op een promotie, hoewel het dringen is in de top van de eerste klasse. 

Technica - Keukengalerie Woudenberg B.V.  3-3 
Ook Technica en Keukengalerie doen normaliter mee om de tweede promotieplek in de eerste klasse en ook dit seizoen lijkt het daar weer op, maar de verschillen zijn klein. Keukengalerie gaat voortvarend van start en hoewel er in eerste instantie nog wel evenwicht is in het veld kan Roy Groot de 1-0 maken voor Keukengalerie, meteen gevolgd door de 2-0 van Roland van Andel. Technica gaat met jeugdig enthousiasme in de aanval, maar het wil vanavond niet lukken en Jacco van Wietmarschen lijkt de wedstrijd definitief in het slot te gooien als hij de 3-0 scoort.  Toch blijkt ook nu weer dat voetbal onvoorspelbaar blijft (gelukkig maar), en opeens vindt er een kentering plaats in de wedstrijd. Waar eerst alle kansen nog werden gemist, is het Erwin Koudijs die de ban breekt en de 3-1 binnenschiet met nog een aantal minuten op de klok.  Snel daarna kan Tom Horst ook de 3-2 scoren en nu is de wedstrijd opeens weer een wedstrijd, waarbij Technica het zelfvertrouwen weer terug heeft. Het is dan Jeroen Koudijs (wie anders?) die zijn team definitief op het goede spoor brengt als hij de 3-3 scoort en daarmee de situatie op de ranglijst voor Technica een stuk rooskleuriger is dan bij verlies.  

Makelaardij Woudenberg & Szamen - Dorcas Woudenberg  4-1
Koploper Makelaardij Woudenberg speelt tegen Dorcas, dat net boven de degradatiezone zit. In de eerste fase de wedstrijd is dit verschil echter niet te zien in het veld, Dorcas verdedigt stug en Makelaardij Woudenberg heeft het moeilijk om er doorheen te komen.  Dan is het Jonathan van Grol die de eerste voor de makelaardij kan scoren en later lukt het hem ook om de tweede te maken, 2-0. Gerben van de Hart, fanatiek als altijd, weet echter de 2-1 te maken en er volgt een fase waarin de betere kansen voor Dorcas zijn en Makelaardij Woudenberg moet alle zeilen bijzetten. Dan kan Arnold Kemp de bevrijdende treffer scoren voor de Makelaardij, waarna Dorcas alles op alles zet om de aansluitingstreffer te maken. Dit resulteert echter in veel ruimte, waardoor in de laatste minuut ook nog de 4-1 volgt door opnieuw Jonathan Grol, die daarmee zijn hattrick voltooit. De Makelaardij blijft hierdoor aan kop, maar heeft nog niet voldoende afstand tot de nummer twee om het rustig aan te gaan doen. 

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie - Amerboys  2-3  
In de beginfase van de wedstrijd heeft Amerboys het betere van het spel, maar de eerste de beste counter van Van de Lagemaat halverwege de eerste helft wordt door John Hardeman doeltreffend afgerond. Even later komt Amerboys op gelijke hoogte via Guitan Peters en dit team blijft de betere ploeg, wat wordt uitgedrukt in de 2-1 door opnieuw Guitan Peters. Na rust loopt Amerboys verder uit naar 3-1 door een treffer van Jordi Keijlard, maar Tonny van Keulen heeft hier al snel een antwoord op met de 3-2. Van de Lagemaat komt niet meer verder en Amerboys wint verdiend met 3-2.  

Methorst Milieu - Sanidrome All Stars   6-0 
Methorst begint fris aan de wedstrijd en snijdt met mooi combinatiespel door de verdediging van Sanidrome. Het komt op voorsprong door Douwe de Vries en snel daarna weet Mohamed Bouyglafin nog tweemaal te scoren voor Methorst. De ruststand toont duidelijk het krachtsverschil, want nog voor rust weet ook Allard van den berg nog tweemaal te scoren, waardoor Methorst met een 5-0 voorsprong de rust ingaat. Inde tweede helft is het eigenlijk uitvoetballen en Methorst weet daarbij nog eenmaal te scoren door Douwe de vries, die ook zijn tweede van de avond maakt. Methorst is iermee in de achtervolging op de twee koplopers, maar heeft het voorlopig nog niet in eigen hand.