WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 25 maart gespeelde wedstrijden.

Keukengalerie/AV Verzekeringen  - Sport- en Dierenshop Woudenberg 3-2 

In de beginfase van de wedstrijd heef Keukengalerie iets meer balbezit, tot echte kansen leidt dit echter niet. Sport- en Dierenshop zakt in tot op de eigen helft en leunt op de compact staande defensie. Af en toe komen ze tot een counter. Een vrije trap van de Keukengalerie is het eerste wapenfeit van de wedstrijd, maar de keeper van Sport- en Dierenshop keert het harde schot. Keukengalerie wordt iets gevaarlijker , met wat leidt tot een mooie kans, maar ook Sport- en Dierenshop zorgt ervoor dat de keeper van de Keukengalerie moet werken. De wedstrijd is in evenwicht, maar het leidt niet tot veel kansen. Keeper Robin van Buren kan in de beginfase van de tweede helft dan voorkomen dat zijn team op achterstand komt door tweemaal achter elkaar een hard schot te stoppen. Met nog 12 minuten te spelen lijkt Mark Schreuder uit te groeien tot de man van de wedstrijd, als hij binnen 30 seconden twee keer scoort,  de eerste tussen de benen van de keeper door en de tweede met een kopbal via de paal. Sport- en Dierenshop komt hiermee op een riante 2-0 voorsprong. Roland van Andel brengt dan echter de spanning weer terug door een penalty te benutten, met nog negen minuten op de klok. Keukengalerie zet aan en Van Buren redt opnieuw tweemaal om de gelijkmaker te voorkomen. Uit een uitgespeelde aanval scoort Bastiaan de gelijkmaker, 2-2. Even later kan Roland van Andel dan met een van richting veranderd schot zelfs de winnende treffer scoren. Keukengalerie komt terug van een 2-0 achterstand en neemt dan toch met deze 3-2 overwinning de drie punten mee! 

Garage de jonge Van Dijk -Stam & De Lange Natuursteen  5-4 

Stam & De Lange begint goed en binnen de minuut is de paal al geraakt. Enigszins van de schrik bekomen gaat Garage de  jonge Van Dijk op jacht naar een doelpunt dat ze vinden via Jan Pater, die een bal via de paal naar binnen werkt. Stam & De Lange komt dan gelijk door een goal van Menno van Noordenburg, maar vlak voor rust is het André van de Berg die 2-1 scoort voor de Garage. De teams zijn aan elkaar gewaagd en dat levert een spannende wedstrijd op. Na rust gaat Stam & De Lange vol in de aanval en Harold van Zandbrink kapt zijn tegenstander uit en schuift de 2-2 binnen. Het belooft een spannende tweede helft te worden, Harold van Zandbrink meent zijn tweede te scoren, maar die wordt van de lijn gehaald. Direct hierna scoort hij toch nog en Stam & De Lange komt hiermee op 3-2 voorsprong. Even later zorgt Jan Pater met een eigen goal voor wat lucht bij Stam & De lange, maar Garage Van Dijk probeert de wedstrijd te kantelen en gaat op zoek naar doelpunten. Dennis Spoel slaagt er dan in om de aansluitingstreffer te scoren met een hard genomen penalty. Met een afstandsschot weet hij even later ook de 4-4 te scoren en de wedstrijd is weer helemaal open. In deze aantrekkelijke wedstrijd is Garage de Jonge toch de betere in de eindfase en met een mooie vrije trap van Rob Gijsbertsen valt de 5-43 en dit blijkt het winnende doelpunt. Stam & De Lange blijft onderin hangen, maar Garage de  jonge Van Dijk stoomt op naar de tweede plaats in de eerste klasse.  

Amerboys - VMV/Teus  7-2 

Binnen drie minuten komt Amerboys op voorsprong, als Guitan Peters de bal hard door de benen van de keeper van Teus speelt. Teus speelt met de rug tegen de muur en het is duidelijk dat Amerboys voor de drie punten komt. Na een mooie pas van Michael Wijnands scoort Guitan Peters dan ook zijn tweede van de avond. Binnen tien minuten is het dan ook 3-0, als Guitan Peters zijn hattrick voltooit en al snel volgt de 4-0 door Yosri Ben Ahmed. Ook hij geeft de smaak te pakken en scoort even later de 5-0. Nog voor rust pikt ook Dennis van Doorn zijn doelpunt nog mee en de driepunten lijken binnen met een 6-0 voorsprong voor Amerboys bij rust. De tweede helft is er ook weer veel overwicht voor Amerboys, maar ze vergeten nu te scoren. Er wordt duidelijk minder serieus gespeeld nu de winst binnen is. Op deze avond is het gepast om Johan Cruijff te citeren: Als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander dat. Zo ook hier, Erwin Cortus redt de eer voor Amerboys door de 6-1 binnen te schieten. Amerboys blijft onscherp in de afwerking en Erwin Cortus kan zelfs de 6-2 maken. Amerboys kan op de valreep nog 7-2 scoren dor Teun van de Berg, maar Teus heeft in de tweede helft duidelijk karakter en vechtlust getoond, waardoor de schade niet verder is opgelopen.  

Herry's Bar/Her WimBox - Bar de Camp  6-3 

Waar Herry's Bar eigenlijk al op een zekere degradatieplaats is beland, kan Bar de Camp nog meedoen voor de tweede plaats in de hoofdklasse. In een leuke wedstrijd , waar de teams goed aan elkaar zijn gewaagd speelt Herry's Bar een goede wedstrijd. Er wordt gecontroleerd gespeeld, beheerst, efficiënt en de spelers weten elkaar goed te vinden. Met mooie aanvallen en het ene na het andere mooie doelpunt weet Herry's Bar een 5-2 voorsprong te bereiken. Bas Veenendaal , keeper van Herry's Bar , speelt een puike partij en heeft daardoor een groot aandeel in de winst van Herry's Bar. Het wordt uiteindelijk een 6-3 overwinning voor Herry's Bar, met Joost van der Sas in een hoofdrol met vier doelpunten. Bar de Camp komt hiermee in de middenmoot en Herry's Bar houdt nog een theoretische kans op handhaving in de hoofdklasse. 

Sanidrome All Stars - Futsal Allstars  2-0 

De twee sterrenteams doen beide mee onderin de derde klasse. Hoewel Sanidrome duidelijk meer punten heeft, zijn de twee teams in deze wedstrijd wel aan elkaar gewaagd. Gezien het beeld van de wedstrijd lijkt er echter toch op dat Sanidrome  de overhand zal krijgen, ze beginnen meer druk te zetten en zetten de tegenstander vast op de eigen helft. Toch is de ruststand nog steeds 0-0. Al vroeg in de tweede helft volgt dan toch het doelpunt van Sanidrome, gemaakt door Sven Timmermans. Sanidrome bouwt de voorsprong verder uit naar 2-0 door een treffer van Arjan Blokhuis en dan is deze leuke wedstrijd toch wel gespeeld. Futsal probeert het nog wel, maar komt toch tekort tegen Sanidrome. 

Pon Sportief - Lomans Amersfoort B.V.  2-2 

Het team uit Leusden komt in het veld tegen het team uit Amersfoort. Lomans speelt zonder wissels en Pon komt 1-0 voor, maar niet lang daarna kan Lomans de gelijkmaker binnenschieten. Beide teams spelen op de aanval, maar tot de rust valt er geen doeltreffende scoringskans te noteren. In de tweede helft moet Lomans het twee minuten met drie man doen en daar maakt Pon gebruik van door de 2-1 te scoren, Maar opnieuw toont Lomans veerkracht en Harry van Beek  is doeltreffend met de 2-2, hij komt alleen voor de keeper en maakt het feilloos af. Er volgen nog diverse kansen in het vervolg van de wedstrijd, maar het komt niet meer tot scoren. Deze sportieve wedstrijd wordt afgesloten met een 2-2 gelijkspel, waardoor de positie van beide teams op de ranglijst hetzelfde blijft als bij de aanvang van de wedstrijd.