Ha zaalvoetballers,
 
Voor de zaalvoetbalcompetitie zijn we vanaf het seizoen 2022-2023 dringend op zoek naar scheidsrechters.
Vind jij zaalvoetbal leuk en lijkt het je leuk om op vrijdagavond wedstrijden te fluiten? Meld je dan snel aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 23.00 uur. Uiteraard ontvang je als scheidsrechter een mooie financiële vergoeding voor de avonden die je fluit.
Maar daar houdt het niet mee op! Wat bieden we je verder:
 
 • Gezellige sfeer in de zaal en het sportcafé en een prima niveau op het veld;
 • Wij vergoeden ook jouw reiskosten;
 • Na afloop tijd voor een biertje en hapje met elkaar in ons sportcafé;
 • Je hoeft niet elke week, in overleg wordt er een schema gemaakt.
 
Ben je zelf geen scheidsrechter, maar ken je iemand die misschien zou willen fluiten? Stuur dit bericht dan vooral door!
Stuur bij interesse een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
We horen graag! 

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 11 maart 2022 gespeelde wedstrijden.

Het programma voor de bekerwedstrijden van ronde 2, aanstaande vrijdag 18 maart, is als volgt:

Ha zaalvoetballiefhebbers,

In januari zijn de bekerwedstrijden van de 2e ronde niet doorgegaan vanwege de coronamaatregelen. Dankzij een inhaalavond op 8 juni zal het toch mogelijk zijn om het complete bekerprogramma af te werken. De wedstrijden van de 2e ronde worden verplaatst naar 18 maart en de derde ronde zal dan op 8 juni worden gespeeld. De twee andere wedstrijden op de avond van de derde ronde worden daarmee ook verplaatst. De finales zullen dan op de slotavond plaatsvinden op 10 juni.

Dit geeft de volgende wijzigingen in het programma:

 

Ha zaalvoetballiefhebbers,

 

Sinds vorige week mogen we gelukkig weer voetballen. Desondanks merken we dat wedstrijden afgezegd worden vanwege coronabesmettingen. Omdat wij de wedstrijden zoveel mogelijk willen laten doorgaan, geldt vanaf heden en tot het einde van het seizoen, deze regel:

In geval er vanwege coronabesmettingen geen team op de been gebracht kan worden, is het toegestaan om maximaal twee gastspelers uit dezelfde of een lagere klasse mee te laten spelen.

Als bestuur en vrijwilligers doen wij hierbij een beroep op jullie sportiviteit en hopen hiermee zoveel mogelijk wedstrijden door te kunnen laten gaan.

 

Met sportieve groet,

 

Zaalvoetbal De Camp

Het heeft even geduurd, maar we gaan weer voetballen! Omdat er nog een aantal praktische zaken geregeld moet worden, zal er vanaf vrijdag 4 februari weer gespeeld worden. Ook de horeca is dan weer open, dus kan de derde helft ook weer plaatsvinden.

 

Een aantal belangrijke en praktische zaken

 • Een QR-code is verplicht en moet getoond worden bij het binnenkomen van de zaal en het sportcafé;
 • De medewerkers van het Sportcafé zullen vragen om de QR-code te tonen;
 • Het dragen van een mondkapje in De Camp is verplicht tijdens het verplaatsen;
 • De Corona Basisregels zijn ook in De Camp van toepassing;
 • Afmeldingen door teams vanwege Corona, zullen niet toe een boete en puntaftrek leiden;
 • Het speelschema zoals dat op de website staat (Programma) zal gevolgd worden;
 • Het bestuur bekijkt de mogelijkheden om het bekertoernooi uit te spelen. Verder informatie volgt daarover via de website;
 • Kampioenschappen en promotie / degradatie zijn voor het vervolg van het seizoen niet van toepassing. Het bestuur kán beslissen een team alsnog te laten promoveren;

 

We hopen met elkaar op een sportieve seizoensafsluiting.

 

Een sportieve groet,

 

Bestuur Zaalvoetbal De Camp