Teams,

Het zal niemand verbazen dat de competitie 2019-2020 geen doorgang meer kan vinden. Naar alle waarschijnlijkheid mogen we in september weer van start en het bestuur heeft besloten dat er geen promotie en degradatie plaats zal vinden. We starten de competitie dus met dezelfde indeling als het afgelopen seizoen. De indeling kan wel wijzigen als teams zich afmelden. Ook het Bekertoernooi wordt als niet-gespeeld beschouwd. Er zal een nieuwe loting plaatsvinden voor het Bekertoernooi van 2020-2021.

We hopen u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra wij meer weten zullen wij u dat via deze site meedelen.

Het bestuur

Per direct neemt Van Campen Schilderwerken niet meer deel aan onze competitie. Zij kwamen uit in de Tweede Klasse. De reeds gespeelde wedstrijden worden voor de stand als niet gespeeld beschouwd (dit geldt ook voor de topscorerslijst). In het bekertoernooi waren zij reeds uitgeschakeld, dus daar wijzigt niets.
 
De wedstrijden die nog gepland stonden, zijn uit het programma verwijderd. Voor het komend seizoen is reeds een nieuw team gevonden. Zij zouden het leuk vinden om al enkele oefenwedstrijden te spelen. Daarom vragen we hierbij aan de teams uit de Tweede Klasse wiens wedstrijden zijn komen te vervallen of zij op deze avonden een oefenpot willen spelen. Het gaat om:
 
24-01-2020 22:20 Dorcas Woudenberg
07-02-2020 19:05 Find MKB
13-03-2020 19:05 Kok Houtagenturen
03-04-2020 22:20 Van de Lagemaat Bouw & Renovatie
17-04-2020 19:05 Bakkerij van den Pol
01-05-2020 22:20 Van Egdom Metaalbewerking
29-05-2020 22:20 De Kaasknabbel
 
Graag horen we van deze teams per mail of ze het leuk vinden om een oefenpotje te spelen of niet? Laat het even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is inmiddels geloot voor de Eerste Ronde van het bekertoernooi. De 16 wedstrijden worden verdeeld over 2 speelavonden. De eerste 8 wedstrijden zullen al worden gespeeld op woensdag 25 september. De laatste 8 wedstrijden staan gepland op vrijdag 11 oktober. Klik HIER om te zien wanneer en tegen wie jouw team speelt.

Beste zaalvoetballers,

Zoals u misschien gemerkt hebt was de indeling voor het komende seizoen niet correct verwerkt in het programma. Door de uitval van twee teams is er een fout opgetreden, waar wij door een oplettende speler op werden geattendeerd. Als gevolg van de vakantie van diverse bestuursleden was het helaas nu pas mogelijk om het programma aan te passen. Onze excuses hiervoor!

Inmiddels is het juiste programma op de site gezet.

Tevens hebben we dit seizoen ook meer woensdagen moeten opnemen in het programma. Helaas was dit onvermijdelijk door de drukke bezetting van de sporthal.

We wensen iedereen alvast een sportief seizoen.

Het Bestuur

Vrijdag 07 juni wordt het seizoen 2018-2019 zoals vanouds afgesloten met een feestelijke slotavond. Op deze avond staan de Halve Finales en de Finale van de Mark Kok Bokaal op het programma. 

Tevens staan er 2 promotie/degradatieduels op de agenda. Deze duels zullen gespeeld worden met de 'bekerregels'. Dus 2x15 minuten en direct strafschoppen bij een gelijkspel. Wegens afzegging van Frietema zal de p/d wedstrijd voor een plek in de Hoofdklasse niet gespeeld worden. Drukkerij Woudenberg zal dus komend seizoen weer uitkomen in de Hoofdklasse.

Voor de halve finales van het bekertoernooi hebben zich vier Hoofdklassers (VOEDSELBANK, Heart for Gardens, Investra & Drukkerij Woudenberg) geplaatst.

We trappen af om 19:05. Omstreeks 22:00 zal de finale worden gespeeld om te bepalen of Investa de Beker kan behouden of dat er een nieuwe naam kan worden bijgeschreven in de lijst der kampioenen.

De avond wordt feestelijk beëindigd met de huldiging van alle kampioenen en de kersverse winnaar van de "Mark Kok" Bokaal. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 7 juni 2019:

19:05

P/D

Wiksol Smeermiddelen

-

Garage de jonge Van Dijk

Plek in Eerste Klasse

19:40

Bkr

VOEDSELBANK

-

Heart for Gardens

Halve Finale Beker

20:10

Bkr

Investra

-

Drukkerij Woudenberg

Halve Finale Beker

20:40

P/D

Bakkerij van den Pol

-

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie

Plek in Tweede Klasse  

22:00

Bkr

Winnaar 19:40

-

Winnnaar 20:10

Finale Beker

Afgelopen dinsdag ontving het bestuur van Zaalvoetbalorganisatie De Camp het verdrietige nieuws dat na een lang ziekbed, de vrouw van scheidsrechter Chris Schoonderbeek is overleden.

Namens de gehele zaalvoetbalstichting alle spelers en vrijwilligers, willen wij Chris van harte condoleren met dit grote verlies. Wij wensen Chris, overige familie Schoonderbeek, en alle verdere nabestaanden, heel veel sterkte toe in de komende moeilijke tijd.