Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar enkele nieuwe zaalwachten. De taken van de zaalwacht zijn onder andere: bijhouden scorebord, bijhouden van de administratie zoals inschrijving, doelpuntenmakers, gele en rode kaarten.

Als zaalwacht wordt je ingedeeld voor de eerste of de laatste 3 wedstrijden. Je bent er dus zo’n 2 uurtjes aan kwijt. Hoe vaak je wordt ingedeeld ligt aan het aantal zaalwachten die we tot onze beschikking hebben. Dankzij de zaalwachten kunnen wij als organisatie onze teams een goed georganiseerde avond aanbieden. Tevens ontvang je per 3 wedstrijden €10,-. Je krijgt een kerstattentie en wordt uitgenodigd voor de vrijwilligersavond. 

We hopen dat zich voldoende nieuwe zaalwachten aanmelden anders zijn we als organisatie genoodzaakt om alle teams verplicht te stellen om een zaalwacht af te vaardigen.

Vanaf komend seizoen stelt het bestuur dragen van een rugnummer verplicht. Alle teams die dit nog niet hebben worden dus verplicht om een rugnummer (evt. genummerde broek) in te voeren. Het dragen van rugnummers stelt de scheidsrechters beter in staat om correcte beslissingen te nemen. Tevens zal het bepalen van de doelpuntenmakers voor de zaalwachten er iets eenvoudiger op worden.

Tot nu toe zijn alleen spelers ingeschreven bij de Stichting Zaalvoetbalorganisatie. Volgens het regelement mogen een coach en verzorger op de bank plaatsnemen. Vanaf komend seizoen moeten zij wel over een lidmaatschapskaart beschikken. Dit stelt de organisatie in staat om beter toezicht te houden op een juiste gang van zaken tijdens de voetbalavonden. Bij de jaarlijkse inschrijvingsformulieren zal dus gevraagd worden om ook deze personen toe te voegen aan de lijst. De coach en verzorger tellen niet mee voor het maximale aantal van 15 spelers. Het is overigens niet verplicht om een coach en/of verzorger te hebben, dit is naar eigen inzicht.

Aanvankelijk was 4 mei 2018 opgenomen in ons programma als speelavond. In verband met de nationale Dodenherdenking heeft het Bestuur besloten om deze speelronde te verplaatsen. Helaas was er geen vrijdagavond meer beschikbaar en hebben we ervoor gekozen om de speelronde op WOENSDAG 6 juni plaats te laten vinden. Wij hopen op uw begrip.

Tweevoudig bekerwinnaar DEG Financiële Dienstverlening gaat per direct verder onder de naam VOEDSELBANK. Het zaalvoetbalteam brengt de komende vier jaar het werk van Voedselbank Woudenberg en Scherpenzeel onder de aandacht.

Rijk Beumer, vrijwilliger voedselbank, was direct enthousiast over dit initiatief: "Veel mensen weten niet dat er een voedselbank is in Woudenberg. Met dit zaalvoetbalteam bereiken we veel jeugd, daar zijn we blij mee" 

Lokale ondernemers steunen team VOEDSELBANK als subsponsor. Op de rug van het shirt staan:

  • Tony’s Barbershop
  • DEG Financiële Dienstverlening
  • De Fruithut
  • Corné Optiek
  • Hazeleger Realisatie
  • DRY SYSTEMS
  • Wajong Talenten

De tas is gesponsord door Van der Wind Dienstverlening.

Het nieuwe jaar staat op het punt van beginnen.

Het bestuur van Zaalvoetbal De Camp wenst alle leden daarom alvast een goede jaarwisseling en een gezond en sportief 2018! 

Graag tot ziens in De Camp in Woudenberg!