Tot nu toe zijn alleen spelers ingeschreven bij de Stichting Zaalvoetbalorganisatie. Volgens het regelement mogen een coach en verzorger op de bank plaatsnemen. Vanaf komend seizoen moeten zij wel over een lidmaatschapskaart beschikken. Dit stelt de organisatie in staat om beter toezicht te houden op een juiste gang van zaken tijdens de voetbalavonden. Bij de jaarlijkse inschrijvingsformulieren zal dus gevraagd worden om ook deze personen toe te voegen aan de lijst. De coach en verzorger tellen niet mee voor het maximale aantal van 15 spelers. Het is overigens niet verplicht om een coach en/of verzorger te hebben, dit is naar eigen inzicht.

Aanvankelijk was 4 mei 2018 opgenomen in ons programma als speelavond. In verband met de nationale Dodenherdenking heeft het Bestuur besloten om deze speelronde te verplaatsen. Helaas was er geen vrijdagavond meer beschikbaar en hebben we ervoor gekozen om de speelronde op WOENSDAG 6 juni plaats te laten vinden. Wij hopen op uw begrip.

Tweevoudig bekerwinnaar DEG Financiële Dienstverlening gaat per direct verder onder de naam VOEDSELBANK. Het zaalvoetbalteam brengt de komende vier jaar het werk van Voedselbank Woudenberg en Scherpenzeel onder de aandacht.

Rijk Beumer, vrijwilliger voedselbank, was direct enthousiast over dit initiatief: "Veel mensen weten niet dat er een voedselbank is in Woudenberg. Met dit zaalvoetbalteam bereiken we veel jeugd, daar zijn we blij mee" 

Lokale ondernemers steunen team VOEDSELBANK als subsponsor. Op de rug van het shirt staan:

  • Tony’s Barbershop
  • DEG Financiële Dienstverlening
  • De Fruithut
  • Corné Optiek
  • Hazeleger Realisatie
  • DRY SYSTEMS
  • Wajong Talenten

De tas is gesponsord door Van der Wind Dienstverlening.

Het nieuwe jaar staat op het punt van beginnen.

Het bestuur van Zaalvoetbal De Camp wenst alle leden daarom alvast een goede jaarwisseling en een gezond en sportief 2018! 

Graag tot ziens in De Camp in Woudenberg!

Vrijdag 22 december starten we pas om 20:20. De eerste 2 wedstrijden kunnen helaas geen doorgang vinden.

Het betreft de wedstrijden:

19:05 Ad Exitum	- De Kaasknabbel
19:40 MBS-installtech - Sanidrome All Stars

Voor de wedstrijd Ad Exitum - De Kaasknabbel zal een andere datum worden gezocht. MBS-installtech - Sanidrome All Stars is reglementair gewonnen door MBS-installtech.

Het bestuur heeft een wijziging in het programma doorgevoerd. De wijziging is reeds meegedeeld aan de betrokken teams. Onderstaand treft u de nieuwe speeldata en tijden:

06-10-2017 21:40 3e MBS-installtech - Uwwetloket 
13-10-2017 21:00 3e Sport- en Dierenshop Woudenberg - Ad Exitum