Vanaf heden zal Stam & De Lange Natuursteen uitkomen onder de naam Fysio-In.

Vanaf heden zal Methorst Milieu uitkomen onder de naam Find MKB.

Vanaf heden zal Futsal Allstars uitkomen onder de naam Ribhouse Texas.

 

Ribouse Texas (voorheen Futsal Allstars) in hun nieuwe tenues.

Er is inmiddels geloot voor de Eerste Ronde van het bekertoernooi. De 16 wedstrijden worden verdeeld over 2 speelavonden. Dit zal zijn op woensdag 21 september en woensdag 12 oktober. Klik HIER voor het complete bekerprogramma.

Beste zaalvoetballers,

Na een hele lange ongeplande stop staat de competitie weer voor de deur. Vrijdag 3 september starten we om 19:05 met de Hoofdklasse. Voor de rest van het programma klikt u HIER

Vorige week zijn de inschrijvingsmails verzonden. Van vele teams heb ik al een antwoord mogen ontvangen, maar nog niet van allemaal. Zouden deze teams dit alsnog willen doen! Mocht je de mail niet ontvangen hebben neem dan even contact met ons op.

Tevens laat "De Camp" ons weten dat de 1,5m regel op de tribune nog steeds van kracht is (niet in het veld) en dat het sportcafé om 0.00 sluit.

Wij wensen alle teams een prettig seizoen!

Op initiatief van de ZVV Ede wordt na jaren van afwezigheid de Vallei Cup nieuw leven ingeblazen. Onder de naam Vallei Futsal Cup zullen op vrijdag 17 juni de kampioenen van Amerongen, Barneveld, Ede, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg een toernooi spelen in Sporthal de Reehorst in Ede om te bepalen wie zich de beste van de Vallei mag noemen. 

Namens onze competitie zal de nummer 2 van de Hoofdklasse "Bar de Camp" de eer verdedigen omdat kampioen "Heart for Gardens" kon te weinig man op de been brengen. Wij waarderen het initiatief van Renswoude zeer en hopen op een geslaagde avond met veel publiek.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina.