Beste zaalvoetballers,

Na een hele lange ongeplande stop staat de competitie weer voor de deur. Vrijdag 3 september starten we om 19:05 met de Hoofdklasse. Voor de rest van het programma klikt u HIER

Vorige week zijn de inschrijvingsmails verzonden. Van vele teams heb ik al een antwoord mogen ontvangen, maar nog niet van allemaal. Zouden deze teams dit alsnog willen doen! Mocht je de mail niet ontvangen hebben neem dan even contact met ons op.

Tevens laat "De Camp" ons weten dat de 1,5m regel op de tribune nog steeds van kracht is (niet in het veld) en dat het sportcafé om 0.00 sluit.

Wij wensen alle teams een prettig seizoen!

Op initiatief van de ZVV Ede wordt na jaren van afwezigheid de Vallei Cup nieuw leven ingeblazen. Onder de naam Vallei Futsal Cup zullen op vrijdag 17 juni de kampioenen van Amerongen, Barneveld, Ede, Renswoude, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg een toernooi spelen in Sporthal de Reehorst in Ede om te bepalen wie zich de beste van de Vallei mag noemen. 

Namens onze competitie zal de nummer 2 van de Hoofdklasse "Bar de Camp" de eer verdedigen omdat kampioen "Heart for Gardens" kon te weinig man op de been brengen. Wij waarderen het initiatief van Renswoude zeer en hopen op een geslaagde avond met veel publiek.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina.

Vrijdag 03 juni wordt het seizoen 2015-2016 zoals vanouds afgesloten met een feestelijke slotavond. Op deze avond staan de Halve Finales en de Finale van de Mark Kok Bokaal op het programma. Ook moet er 1 beslissingsduel worden gespeeld in de Eerste Klasse. 

Voor de halve finales van het bekertoenooi hebben zich drie Hoofdklassers (Heart for Gardens, DEG Financiële Dienstverlening en Accon AVM Adviseurs & Accountants) en één Eerste Klasser (Keukengalerie/AV Verzekeringen)  geplaatst.

In de Eerste Klasse moest nog worden bepaald wie er naast kampioen Bouwbedrijf Morren B.V. promoveert naar de Hoofdklasse. Drukkerij Woudenberg en Garage de jonge Van Dijk zouden om deze eer strijden maar Garage de jonge Van Dijk heeft bedankt voor de eer. Drukkerij Woudenberg zal dus volgend seizoen uitkomen in de Hoofdklasse Wie er degradeert naar de Tweede Klasse is ook nog niet bekend. Sport- en Dierenshop Woudenberg en Technica gaan strijden voor lijfsbehoud. 

We trappen af om 19:30. We starten met de Halve Finales in het bekertoernooi. Vervolgens gaat bepaald worden wie er behouden blijft voor de Eerste Klasse. Omstreeks 21:20 zal de finale worden gespeeld om te bepalen welk team de Beker mag overnemen van Bar de Camp (die reeds zijn uitgeschakeld) en wiens naam wordt bijgeschreven in de lijst der kampioenen.

De avond wordt feestelijk beëindigd met de huldiging van alle kampioenen en de kersverse winnaar van de "Mark Kok" Bokaal. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 3 juni 2016:

  P/D Drukkerij Woudenberg   Garage de jonge Van Dijk Promotie Hoofdklasse    
19:30 Bkr Heart for Gardens - DEG Financiële Dienstverlening Halve Finale Beker
20:05 Bkr Keukengalerie/AV Verzekeringen - Accon AVM Adviseurs & Accountants Halve Finale Beker
20:40 P/D Sport- en Dierenshop Woudenberg - Technica Behoud Eerste Klasse    
21:20 Bkr   -   Finale Beker

Vrijdag 08 juni wordt het seizoen 2017-2018 zoals vanouds afgesloten met een feestelijke slotavond. Op deze avond staan de Halve Finales en de Finale van de Mark Kok Bokaal op het programma. 

Door de vernieuwde competitieopzet staan er ook 3 promotie/degradatieduels op de agenda. De nummers 7 uit de hogere klasse strijden tegen de nummers 2 uit de lagere klassen om promotie/degradatie. Dit belooft een aantal spannende duels op te leveren. Deze duels zullen gespeeld worden met de 'bekerregels'. Dus 2x15 minuten en direct strafschoppen bij een gelijkspel. 

Voor de halve finales van het bekertoernooi hebben zich vier Hoofdklassers (De Greef Diervoeders, Accon AVM Adviseurs & Accountants, Makelaardij Woudenberg & Szamen & VOEDSELBANK) geplaatst.

We trappen af om 18:30. We starten met de Halve Finales in het bekertoernooi. Daarna volgen de P/D wedstrijden. 

Voorafgaand aan de Finale zal een penaltyserie tussen Accon AVM Adviseurs & Accountants en Dorcas Woudenberg bepalen welke keeper dit jaar de Jan van Beveren bokaal mee naar huis mag nemen. Beide teams hebben namelijk evenveel tegendoelpunten in de competitie geïncasseerd (15).

Omstreeks 21:35 zal de finale worden gespeeld om te bepalen welk team de Beker mag overnemen van Heart for Gardens (die reeds zijn uitgeschakeld) en wiens naam wordt bijgeschreven in de lijst der kampioenen.

De avond wordt feestelijk beëindigd met de huldiging van alle kampioenen en de kersverse winnaar van de "Mark Kok" Bokaal. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma 8 juni 2018:

18:30

Bkr

De Greef Diervoeders

-

Accon AVM Adviseurs & Accountants

Halve Finale Beker

19:05

Bkr

Makelaardij Woudenberg & Szamen

-

VOEDSELBANK

Halve Finale Beker

19:40

P/D

Van de Lagemaat Bouw & Renovatie

-

Sport- en Dierenshop Woudenberg

Plek in Tweede Klasse  

20:15

P/D

 Greencrowd

-

Kok Houtagenturen

Plek in Eerste Klasse

20:50

P/D

 Bouwbedrijf Morren B.V.

-

 Rijschool Loef

Plek in Hoofdklasse

21:25

JvB

Accon AVM Adviseurs & Accountants

-

Dorcas Woudenberg

Jan van Beveren Bokaal

21:35

Bkr

Winnaar 18:30

-

Winnnaar 19:05

Finale Beker

Cor de Snoo, ons zeer gewaardeerd bestuurslid, is vandaag door Minister van Defensie, Jeanine Hennis-Plasschaert benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Naast het bestuurswerk voor onze stichting is Cor onderscheiden vanwege zijn bijzondere verdiensten als Luitenant-kolonel bij de Koninklijke Landmacht. Daarnaast is hij ook actief als coach van een voetbalteam, als bestuurslid van Stichting Jeugdwerk Woudenberg, als commissielid Slowakije bij de hervormde gemeente, als voorzitter van Autohobbyclub Soesterberg en als vrijwilliger en lid van de oudercommissie bij Stichting Bijtelshof. 

Cor, namens alle leden, de vrijwilligers en het bestuur van harte gefeliciteerd!

Afgelopen vrijdag (8-4-2016) was de tas van Futsal Allstars aan het einde van de avond niet meer te vinden in het tassenrek. Waarschijnlijk is deze per ongeluk meegenomen door een ander team. Heb je dus een tas met de verkeerde shirts in je bezit neem dan snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even met de sporthal 033 - 2864748.

Futsal Allstars moet komende vrijdag weer spelen dus enige haast is geboden!