Zoals jullie waarschijnlijk al vernomen hebben zijn de maatregelen aangescherpt en zijn teamsporten voorlopig niet toegestaan. We zijn hierdoor helaas genoodzaakt om de competitie per direct stop te zetten. Dit betekent uiteraard ook dat de geplande bekerronde van woensdag 14 oktober niet doorgaat. We kijken de situatie eerst even aan voor we verdere mededelingen doen over het verloop van de competitie. Houd daarvoor de site in de gaten.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op woensdag 7 oktober 2020 gespeelde wedstrijden.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 25 september 2020 gespeelde wedstrijden.

GEEN PUBLIEK MEER TOEGESTAAN IN DE ZAAL!

Zoals u weet zijn er door de regering weer verscherpte maatregelen bekend gemaakt, die voor de sport en daarbij ook voor het zaalvoetbal consequenties hebben.

In principe blijven alle regels zoals eerder in ons coronaprotocol bekend gemaakt van kracht. De aanscherping in de Camp betreft het volgende:

  • De wedstrijden kunnen tot 23.00 uur gewoon doorgang vinden.
  • Er is geen publiek meer toegestaan in de zaal.
  • Het Sportcafé zal om 22.00 uur sluiten.

Wij rekenen er op dat iedereen de maatregelen blijft respecteren, want alleen dán kunnen we de wedstrijden in de zaal blijven voortzetten!

Naar aanleiding van de eerste speelavond zonder publiek zijn er nog de volgende aanvullende richtlijnen:

  • Het Sportcafé sluit om 22:00. De toegang wordt echter al om 21:00 gesloten.

  • Publiek kan ook niet plaatsnemen in het Sportcafé. Er wordt gewerkt met reserveringen en er slechts plek voor 30 personen. Je kan contact opnemen met het Sportcafé om te informeren of er nog plek is.

  • NOGMAALS: Uitsluitend in het veld tijdens de wedstrijd is het toegestaan om af te wijken van de regel tot afstand houden. Dus verder wordt door de spelers overal 1,5 meter afstand gehouden!

  • De teams worden verzocht om niet te vroeg te komen. Dus niet vroeger dan ca. 15 minuten voor de wedstrijd. Zij gaan meteen de kleedkamer in en kleden zich om. Het is niet toegestaan om vooraf of achteraf als publiek op de tribune plaats te nemen. Het is wel toegestaan om in tenue even buiten de kleedkamer te wachten tot de wedstrijd begint.

  • Om te voorkomen dat de teams elkaar ontmoeten in de kleedkamer zullen alle vier de kleedkamers open worden gemaakt. Dat betekent dat er in principe nooit twee teams tegelijk in een kleedkamer zitten.

  • Er worden per team 2 banken neergezet voor wisselspelers en daar kunnen maximaal 5 mensen op komen zitten. Dat betreft dan 3 wisselspelers, één coach en één verzorger. Een coach en een verzorger staan altijd ingeschreven, het is wel toegestaan dat een niet-spelende speler als coach of verzorger optreedt! Uiteraard alleen als er geen sprake is van een schorsing.

  • Na de wedstrijd moeten de teams meteen de kleedkamer in en binnen 20 minuten vertrekken. Dan is de kleedkamer vrij voor het volgende team.

In de zaal dienen de spelers en coaches alle aanwijzingen van scheidsrechters, zaalwacht en bestuursleden ten aanzien van corona op te volgen

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 11 september 2020 gespeelde wedstrijden.

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op woensdag 9 september 2020 gespeelde wedstrijden.

Subcategorieën