De halve finale in de beker is bekend!

Op woensdag 8 juni is de derde ronde gespeeld in de beker. Op deze avond was er weer ouderwets te genieten voor het publiek en de spelende teams. Alle wedstrijden lieten twee fanatieke teams zien, vastbesloten om te winnen of in elk geval hun huid duur te verkopen.

In de eerste wedstrijd tussen WSI-models en Moestas speelden beide teams zonder wissel en misten zij ook allebei hun vaste keeper. In eerste instantie ging de wedstrijd gelijk op, maar Joost Hazeleger was op dreef en wist heel regelmatig het doel te vinden na mooie combinaties van WSI. WSI kreeg nog te kampen met een uitvaller en moest daardoor een flink deel van de wedstrijd met een man minder spelen. Dit werd echter goed uitgespeeld en zij wisten hier zelfs nog tweemaal te scoren. Met een uitslag van 5-1 ging WSI door naar de halve finale.

Dan volgde de wedstrijd Arpentus – Morren, ook hier was er een fel en sportief gevecht in het veld. Derdeklasser Arpentus doet het goed en dat lieten zij meteen zien tegen hoofdklasser Bouwbedrijf Morren. Arpentus kwam op 2-0 voorsprong, maar Morren vocht zich terug in de wedstrijd en kwam in de loop van de wedstrijd op gelijke hoogte. Toch eindigde de wedstrijd niet met strafschoppen, want in de laatste minuten wist Lars donker met zijn tweede doelpunt de wedstrijd te beslissen in het voordeel van Arpentus.

Vervolgens mocht Dorcas Woudenberg het opnemen tegen Sportcafé de Camp. Dorcas speelde zonder wissels en verdedigde dapper, maar na een 1-1 stand ging de vermoeidheid meespelen en werd de druk van De Camp erg groot. In de tweede helft liet De Camp zien dat zij echt naar de halve finale wilden en na vele keren de keeper, paal en lat te hebben geraakt vielen dan toch de doelpunten, waardoor De Camp zich met een 6-1 overwinning plaatste voor de halve finale.

Ook in de laatste wedstrijd tussen Garage de jonge Van Dijk en Bouwbedrijf van Lunteren was de bekerspanning aanwezig, er werd om elke bal gevochten en er werd geen centimeter ruimte gegeven aan het andere team. Bij een 1-1 stand in de tweede helft wisten beide teams ook bij een man-meer-situatie niet te scoren, waardoor deze wedstrijd moest worden beslist met strafschoppen. Ook hier bleef het lang spannend, maar uiteindelijk was het Garage de jonge Van Dijk die aan het langste eind trok en de strafschoppenserie wist te winnen.

Meteen hierna werd de loting verricht voor de halve finale en dit resulteerde in de volgende wedstrijden op de finale-avond op 10 juni:

19.05  Bkr Sportcafé de Camp - Garage de jonge Van Dijk
19.40  Bkr WSI Models – Arpentus
21.00  Bkr Bekerfinale

Helaas is de pauzewedstrijd vóór de finale uitgevallen.

Om ca. 22.00 uur is er dan de prijsuitreiking en de afsluiting van het seizoen. Alle teams en vrijwilligers zijn hier van harte welkom!

Beste zaalvoetballers,

In dit bericht willen wij jullie graag informeren over de actuele stand van zaken bij de Stichting Zaalvoetbalorganisatie De Camp.


Seizoen 2021-2022

Opnieuw hebben we een seizoen achter de rug dat niet is verlopen zoals we dat allemaal graag zouden willen. De uitval door corona en zelfs door een storm heeft ook afgelopen seizoen weer een zodanig grote verstoring gegeven, dat we niet konden spreken van een echte competitie. Verder hebben wij een probleem met de site, door het plotseling vertrek van de webmaster.

Tevens werden we geconfronteerd met de uitval van één van onze scheidsrechters. Dit is door de drie overige scheidsrechters gelukkig heel goed opgevangen. We zijn ze daar dankbaar voor!


Volgend seizoen (2022-2023)

Wij hopen volgend seizoen weer geheel op de gebruikelijke manier te kunnen spelen. We moeten dan nog wel wat hindernissen overwinnen. Op het volgende gebied:

Scheidsrechters: Op dit moment hebben twee scheidsrechters aangegeven te zullen stoppen aan het eind van het seizoen 2021-2022. Daarom hebben wij dringend aanvulling nodig van ons scheidsrechter team. Diverse oproepen en navraag in de omgeving bij andere zaalvoetbalorganisaties heeft nog niets opgeleverd. Dit kan het voortbestaan van het zaalvoetbal in Woudenberg ernstig in gevaar brengen. Dus bij deze een zeer dringende oproep om vanuit uw team een scheidsrechter te leveren of iemand te zoeken. Zie hiervoor ook de oproep op de website!

Zaalwachten: Ook zoeken wij nog een aantal zaalwachten, ook op dit gebied hebben we dringend versterking nodig. Graag horen wij wie geïnteresseerd is, combinaties op de avond waarop uw team speelt zijn mogelijk. Als hier niet voldoende respons komt, zullen wij mogelijk overgaan tot het bij toerbeurt verplicht leveren van een zaalwacht/tijdwaarnemer door de teams.

Bestuursleden: Tot slot zijn wij ook op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, waarvan één webmaster en de andere zal in overleg enkele bestuurstaken kunnen overnemen van de zittende bestuursleden. Ook deze functies zijn heel belangrijk voor het voortbestaan van de zaalvoetbal en voor het bijhouden van een actuele en goede website.

Verder zullen we ook weer overgaan op het normale boetesysteem bij afmelden en de bijbehorende punten in mindering. De laatste weken van het lopende seizoen verliepen niet echt vloeiend door het grote aantal afmeldingen. Ook dat probleem hopen wij op te lossen.


Programma derde bekerronde op 8 juni

Op 8 juni 2022 zal het programma worden gespeeld dat eerst op 18 maart stond gepland. Nu de teams voor de derde ronde bekend zijn, geeft dit het volgende programma op 8 juni, waar ook nog twee andere wedstrijden staan gepland:

Finaleavond op 10 juni

Op 10 juni zullen de winnende teams in de beker dan de halve finale en finale gaan spelen op onze slotavond voor dit seizoen.

We gaan er dit jaar weer een mooie afsluiting van maken, alle teams worden hierbij uitgenodigd om aanwezig te zijn. We hopen iedereen daar te ontmoeten!

Op 8 juni 2022 zal het programma worden gespeeld dat eerst op 18 maart stond gepland.

Nu de teams voor de derde ronde bekend zijn, geeft dit het volgende programma op 8 juni, waar ook nog twee andere wedstrijden staan gepland:

Op 10 juni zullen de winnende teams in de beker dan de halve finale en finale gaan spelen op onze slotavond voor dit seizoen.

Ha zaalvoetballers,
 
Voor de zaalvoetbalcompetitie zijn we vanaf het seizoen 2022-2023 dringend op zoek naar scheidsrechters.
Vind jij zaalvoetbal leuk en lijkt het je leuk om op vrijdagavond wedstrijden te fluiten? Meld je dan snel aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De wedstrijden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 23.00 uur. Uiteraard ontvang je als scheidsrechter een mooie financiële vergoeding voor de avonden die je fluit.
Maar daar houdt het niet mee op! Wat bieden we je verder:
 
  • Gezellige sfeer in de zaal en het sportcafé en een prima niveau op het veld;
  • Wij vergoeden ook jouw reiskosten;
  • Na afloop tijd voor een biertje en hapje met elkaar in ons sportcafé;
  • Je hoeft niet elke week, in overleg wordt er een schema gemaakt.
 
Ben je zelf geen scheidsrechter, maar ken je iemand die misschien zou willen fluiten? Stuur dit bericht dan vooral door!
Stuur bij interesse een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
We horen graag! 

WOUDENBERG - In onderstaand artikel treft u de verslagen van de op vrijdag 11 maart 2022 gespeelde wedstrijden.

Het programma voor de bekerwedstrijden van ronde 2, aanstaande vrijdag 18 maart, is als volgt: