Elk seizoen krijgen we, nadat het programma is gepubliceerd, verzoekjes van teams om wedstrijden te verplaatsen. Dit is erg lastig omdat het programma van meerdere teams dan moet worden gewijzigd. Mocht je dus al weten dat je team op een datum echt niet kan, geef het dan a.u.b. even door. Vooraf is het wel eenvoudig voor ons om daar rekening mee te houden. Je kunt de speeldata momenteel al zien in het programma.

 

Teams,

Vrijdag is de spelersadministratie volledig bijgewerkt. Deze zou nu weer helemaal up-to-date moeten zijn.
Daarnaast worden ook de doelpuntenmakers bijgehouden. Verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de aanvoerders!
Zouden alle teams daarom het volgende willen controleren:

  • Is de spelerslijst correct? Hebben alle spelers ook een pasfoto op de spelerskaart?
  • Zijn de eigen uitslagen en doelpuntenmakers correct verwerkt?
  • Mochten er spelers en / of doelpunten missen, geef dit dan door. Je kunt de noodzakelijke aanpassingen mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedankt alvast!

Teams,

Het bestuur heeft besloten om de landelijke richtlijn van het NOC*NSF en de KNVB op te volgen. Dit houdt in dat er geen competitiewedstrijden gespeeld zullen worden in en met 3 april Wij wachten de verdere ontwikkelingen af bij het maken van de beslissing over hervatting en het inhalen van de duels. Houd de site in de gaten voor updates.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Het bestuur

Teams,

Het zal niemand verbazen dat de competitie 2019-2020 geen doorgang meer kan vinden. Naar alle waarschijnlijkheid mogen we in september weer van start en het bestuur heeft besloten dat er geen promotie en degradatie plaats zal vinden. We starten de competitie dus met dezelfde indeling als het afgelopen seizoen. De indeling kan wel wijzigen als teams zich afmelden. Ook het Bekertoernooi wordt als niet-gespeeld beschouwd. Er zal een nieuwe loting plaatsvinden voor het Bekertoernooi van 2020-2021.

We hopen u hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra wij meer weten zullen wij u dat via deze site meedelen.

Het bestuur

Per direct neemt Van Campen Schilderwerken niet meer deel aan onze competitie. Zij kwamen uit in de Tweede Klasse. De reeds gespeelde wedstrijden worden voor de stand als niet gespeeld beschouwd (dit geldt ook voor de topscorerslijst). In het bekertoernooi waren zij reeds uitgeschakeld, dus daar wijzigt niets.
 
De wedstrijden die nog gepland stonden, zijn uit het programma verwijderd. Voor het komend seizoen is reeds een nieuw team gevonden. Zij zouden het leuk vinden om al enkele oefenwedstrijden te spelen. Daarom vragen we hierbij aan de teams uit de Tweede Klasse wiens wedstrijden zijn komen te vervallen of zij op deze avonden een oefenpot willen spelen. Het gaat om:
 
24-01-2020 22:20 Dorcas Woudenberg
07-02-2020 19:05 Find MKB
13-03-2020 19:05 Kok Houtagenturen
03-04-2020 22:20 Van de Lagemaat Bouw & Renovatie
17-04-2020 19:05 Bakkerij van den Pol
01-05-2020 22:20 Van Egdom Metaalbewerking
29-05-2020 22:20 De Kaasknabbel
 
Graag horen we van deze teams per mail of ze het leuk vinden om een oefenpotje te spelen of niet? Laat het even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er is inmiddels geloot voor de Eerste Ronde van het bekertoernooi. De 16 wedstrijden worden verdeeld over 2 speelavonden. De eerste 8 wedstrijden zullen al worden gespeeld op woensdag 25 september. De laatste 8 wedstrijden staan gepland op vrijdag 11 oktober. Klik HIER om te zien wanneer en tegen wie jouw team speelt.